Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή ζωής που δίνει στα παιδιά της για τη δουλειά

14.06.2024
Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή ζωής που δίνει στα παιδιά της για τη δουλειά
Μία συνέντευξη για τη νέα γενιά και τα εργασιακά έδωσε την αφορμή για... αποκαλύψεις.

Μία συζήτηση σχετικά με μια έρευνα για τους νέους και την εργασία έδωσε το έναυσμα. Αρχικά είχαμε τις πληροφορίες πως δύο στους δέκα νέους αρνούνται να σπουδάσουν και να εργαστούν στη χώρα μας, γεγονός που ξεκίνησε τη συζήτηση και έφερε την Ελένη Μενεγάκη να φέρει ως παράδειγμα τη συμβουλή που δίνει στα δικά της παιδιά, τονίζοντας πως ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να βλέπει τα θετικά της καθημερινής του ρουτίνας και όχι μόνο το κομμάτι της αμοιβής του.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Εγώ αυτό που λέω στα παιδιά μου είναι ότι πέρα από τα χρήματα, η δουλειά σου δίνει άλλη δύναμη. Σε αλλάζει, σε μεγαλώνει, σε ωριμάζει. Δεν είναι μόνο για να βγάλουμε χρήματα μια δουλειά, μας ολοκληρώνει σαν ανθρώπους. Πρέπει να κινούμαστε, να δουλεύουμε, να έχουμε ενέργεια».

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά, τον 21ός ετών Άγγελο, τη 19χρονη Λάουρα και τη 16χρονη Βαλέρια από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη Μαρίνα που έγινε 9 ετών πριν από τρεις μήνες από τον γάμο της με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, ενώ επαγγελματικά, φέτος ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Mega.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 18:49