Χριστίνα Μπόμπα: Με την κολλητή και τα παιδιά για λίγες ώρες στην Τζια

15.06.2024
Χριστίνα Μπόμπα: Με την κολλητή και τα παιδιά για λίγες ώρες στην Τζια
Μίνι απόδραση σε κοντινό προορισμό για λίγες ώρες έκανε η Χριστίνα Μπόμπα με καλή παρέα

Κανονικά η Χριστίνα Μπόμπα θα έπρεπε να απολαμβάνει ήδη τις διακοπές της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα κοριτσάκια της είναι μικρά και δεν έχουν σχολικές υποχρεώσεις, οικονομικό πρόβλημα δεν έχουν, θα μπορούσαν ήδη να έχουν φύγει.

Θα μπορούσαν αλλά δεν το έχουν κάνει καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπαμπά και συζύγου Σάκη Τανιμανίδη είναι πολλές και πολυποίκιλες και τα κορίτσια του που του έχουν τρελή αδυναμία δε θέλουν να απομακρυνθούν από εκείνον για πολύ.

Έτσι τουλάχιστον προς το παρόν επιλέγουν μικρές και κοντινές αποδράσεις για λίγες ώρες – ως και ένα 24ωρο, προκειμένου να επιστρέφουν στη βάση τους και στο σπίτι τους που έφτιαχναν τόσον καιρό και τώρα που το ολοκλήρωσαν θέλουν να το χαρούν.

Έτσι και στις μεγάλες ζέστες της εβδομάδας που μας πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα με την κολλητή της και κουμπάρα της Γιολάντα Καλογεροπούλου (την κούκλα ηθοποιό του Έρωτα Φυγά) και τις κόρες τους έφυγαν αυθημερόν για την κοντινή και πανέμορφη Τζια. Εκεί που έχει ανοίξει νέο ξενοδοχείο ο έτερος κουμπάρος και συνεταίρος στα Museum of Illusions, Μίλτος Καμπουρίδης, σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου.
Νωρίς το πρωί πήγαν και το απόγευμα γύρισαν. Ήταν όμως αρκετό για να περάσουν μια αξέχαστη μέρα με τα παιδιά δίπλα στη θάλασσα.

Χαλαρή στην παραλία
Η ζέστη οδήγησε την Μπόμπα σε κοντινό προορισμό
Ατέλειωτη θέα
Χριστίνα Μπόμπα και Γιολάντα Καλογεροπούλου
Λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα
Summer mood για την Χριστίνα Μπόμπα

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 12:44