Οικονομάκου και Cerella δίπλα δίπλα στις ξαπλώστρες στην Τζια (κι o Bruno γράφει ελληνικά!)

Οικονομάκου και Cerella δίπλα δίπλα στις ξαπλώστρες στην Τζια (κι o Bruno γράφει ελληνικά!)
Γιατί δεν το δείχνουν κανονικά δεν καταλαβαίνουμε

Στην Τζια βρίσκονται από χθες ο Bruno Cerella και η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί κι ας μην το λένε επίσημα. Επιστρέψαμε στο κρυφτούλι αν και δεν νομίζουμε να κρατήσει για πολύ. Έχει κανείς καμία αμφιβολία πως αυτοί οι δύο είναι μαζί; Δεν νομίζουμε.

Δεν πρόλαβε να γυρίσει η Αθηνά Οικονομάκου από το Μιλάνο και τσουπ ήρθε πάλι εκείνος. Κολλιάτσου-Παγκράτι το έχουν κάνει το Ελλάδα- Ιταλία. Αλλά έτσι είναι ο έρωτας ιδιαίτερα στα ξεκινήματα. Θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες.

Έτσι αυτοί οι δύο προβλέπεται να μαζέψουν πολλά μίλλια για εξαργύρωση. Η Αθηνά μάλιστα τον περίμενε με σπιτική σπανακόπιτα την οποία κι εκείνος έδειξε στη διαδρομή με το αυτοκίνητο για το σκάφος που θα τους πήγαινε στην Τζια. Την σπανακόπιτα έδειξε όχι την Αθηνά, αλλά δεν πειράζει, καταλάβαμε κι έτσι.

BRUNO_KAI_ATHINA_MAZI_STIN_TZIA_2_35c3b.jpg

Πόσο μάλλον όταν πια έφτασαν όλως τυχαίως στο ίδιο ξενοδοχείο, είχαν την ΄ίδια θέα από τις ξαπλώστρες τους στην παραλία - βρε παιδιά- και φυσικά την ίδια πισίνα στην οποία η Αθηνά πόσταρε να κολυμπάει κι ο Bruno να ποζάρει με μια λευκή πετσέτα γράφοντας σε άπταιστα ελληνικά (ταχύρρυθμα;): Πρώτες μέρες από τις αληθινές διακοπές!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2024 - 22:35