Γιατί στενοχωρήθηκε η Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη;

07.07.2024
Γιατί στενοχωρήθηκε η Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη;
Πρόσκαιρα μεν, αλλά στενοχωρήθηκε

Ταξίδι χωρίς παρατράγουδα δεν γίνεται τελικά να κάνει η Ιωάννα Τούνη και το έχει μοιραστεί πολλές φορές στα Social Media της. Τις ατυχίες και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.
Σε αυτές προσθέστε και μία στη Σαντορίνη που την στενοχώρησε και φυσικά δεν το έκρυψε.

Η Ιωάννα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη είχαν κανονίσει να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών με την παρέα τους κλείνοντας ένα ολόκληρο εντυπωσιακό σπίτι στην Οία για να είναι συνέχεια όλοι μαζί. Αυτό ήταν και το σημείο συνάντησής τους.

Η ιωάννα Τούνη πέταξε με τον γιο της και τον κολλητό της από Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από Αθήνα και οι υπόλοιποι επίσης και χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας έφτασαν όλοι τελικά στο νησί με την Ιωάννα ενθουσιασμένη να έχει δείξει σε όλους το υπέροχο μέρος που έμεναν. Υπέροχο μεν, πλην όμως ότι πρακτικό για μια οικογένεια με μικρό παιδί.

Οπότε αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τους φίλους τους και να πάνε να μείνουν αλλού.

«Στενοχωρήθηκα γιατί «έσπασε» η παρέα… μόλις κλείσαμε να μείνουμε σε άλλο σπίτι, γιατί το όμορφο σπίτι μας στην Οία ήταν πάνω σε γκρεμό και ήταν αρκετά επικίνδυνα με το μωρό + είχε πολύ περπάτημα με σοκάκια και σκαλιά και έπρεπε να κουβαλάμε το καρότσι και το μωρό και τα πράγματα στα χέρια» έγραψε η Ιωάννα στο video story που δημοσίευσε ενώ είχε κι έναν επικό διάλογο με τον Αλεξάνδρου:

«Θα σας πω τώρα τι έχει γίνει… Μιλάω στα παιδιά αγάπη μου»
-«Α συγγνώμη. Δεν μιλάς σε μένα και μιλάς στα παιδιά»
«Έχω στενοχωρηθεί γιατί η παρέας «έσπασε» στα δύο. Παιδευτήκαμε λιγάκι με το μωρό εκεί που ήμασταν. Είναι πανέμορφα αλλά επειδή έχει γκρεμούς και πολύ περπάτημα με το μωρό και το καρότσι και δεν γίνεται καθόλου με τη ζέστη εκεί στην Οία που ήμασταν. Οπότε πάμε να μείνουμε αλλού και στενοχωρήθηκα. Θα βρισκόμαστε αλλά όχι όσο θα ήθελα»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 15:36