Εσείς το ξέρατε ότι ο Ορέστης Χαλκιάς έχει και δεύτερο επίθετο;

Εσείς το ξέρατε ότι ο Ορέστης Χαλκιάς έχει και δεύτερο επίθετο;
Κι όμως δεν λέγεται μόνο Ορέστης Χαλκιάς

Ο αγαπημένος Αντώνης του Maestro, ο τηλεοπτικός αδερφός της Κλέλιας Ανδριολάτου είδε να αποκτάει τεράστια αναγνωρισιμότητα με αυτόν τον ρόλο και ξαφνικά όλοι να συζητάνε για αυτόν.

Η δε ερμηνεία του στο Τυχερό Αστέρι έγινε viral σε χρόνο dt.

Ο 30χρονος ηθοποιός αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Κίνα συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό φεστιβάλ και με αφορμή το ποστ που έκανε για αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησε εκεί ανακαλύψαμε πέρα του ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στη σκηνή, επισήμως ο Ορέστης Χαλκιάς έχει και δεύτερο επίθετο.


«Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι το θέατρο είναι μία παγκόσμια γλώσσα! 6 Έλληνες στην Κίνα στο Aranya Theatre Festival είπαν την ιστορία του Ιππολύτου ! Βρεθήκαμε σε ένα συγκλονιστικό τοπίο στη βόρεια Κίνα κοντά στην πόλη Qinhuangdao και δώσαμε τρεις performances στο κατάμεστο, όλες τις φορές, Aranya Community Hall. Κρατάω δύο από τις τόσες πολύτιμες στιγμές που ζήσαμε...

1η ) Η αγκαλιά μετά την τελευταία performance με μία Κινέζα κυρία την οποία φίλησα στο μάγουλο, επειδή με συγκίνησε με αυτή την αγκαλιά της, και οι γύρω άνθρωποι αναφώνησαν ενθουσιασμένοι!

2η) Τα λόγια ενός Πολωνού συναδέλφου "I didn't understand anything, though I understood everything".

Ζήτω το θέατρο που έχει αυτή την απίστευτη δύναμη να ενώνει πολιτισμούς και να μοιράζει αγκαλιές! Άφησα το αίμα μου, κυριολεκτικά, σε μια Κινέζικη θεατρική σκηνή. Θα ήθελα όμως να σκεφτείτε πόσοι ηθοποιοί δίνουν το αίμα τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, για να δώσουν ζωή σε ιστορίες! Παλεύουν καθημερινά με τις ανυπέρβλητες, τις περισσότερες φορές, δυσκολίες αυτού του επαγγέλματος.
Είμαι πολύ τυχερός που έχω το θέατρο».

ORESTIS_XALKIAS_PASSO_eb3be.jpg

Και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έβαλε το επίσημο πάσο τους για το Φεστιβάλ που γράφει Ορέστης Χαλκιάς Αλεξανδρόπουλος. What?
Κι όμως. Ο νεαρός ηθοποιός προφανώς στα επίσημα έγγραφά του έχει τα επίθετα και των δύο γονιών του, των επίσης ηθοποιών Κώστα Χαλκιά και Όλγας Αλεξανδροπούλου. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 23:18