Το επικό birthday party του αμερικανού σταρ Kevin Hart στη Μύκονο

Το επικό birthday party του αμερικανού σταρ Kevin Hart στη Μύκονο
Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του ο διάσημος σταρ με την οικογένειά του

Ο Kevin Hart με τη δεύτερη σύζυγό του Eniko και όπως φημολογείται και με μεγάλη εξίσου γνωστή παρέα -φήμες κάνουν λόγο και για τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του Dwayne Johnson, βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων εδώ και τέσσερις μέρες αλλά η πιο σημαντική για όλους ήταν το Σάββατο 6 Ιουλίου που ο αμερικανός σταρ του κινηματογράφου και stand up comedian είχε γενέθλια και έκλεισε τα 45 του χρόνια.

Καθώς πέρυσι είχε μια τεράστια περιπέτεια με την υγεία του που τον καθήλωσε για σχεδόν δύο μήνες σε αναπηρικό αμαξίδιο όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνες NFL και είδε τελείως διαφορετικά πολλά πράγματα στη ζωή του, φέτος έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην οικογένειά του ταξιδεύοντας μαζί τους σε διάφορα μέρη του κόσμου ζώντας κάθε στιγμή.

Και σε αυτά τα γενέθλια που τον βρήκαν στη δική μας Μύκονο το γλέντι άρχισε από νωρίς. Το πρώτο βίντεο το έβαλε ο ίδιος με ένα μπουκάλι τεκίλα στο χέρι, τρελό κέφι και χορευτική διάθεση τα έδωσε όλα στη βεράντα ανακοινώνοντας πως έχει γενέθλια.

Λίγες ώρες αργότερα το party μεταφερόταν σε μεγάλο beach bar με τον ίδιο να χορεύει πάνω στα τραπέζια, τους φίλους να του εύχονται και τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη για σαμπανιοπόλεμο! Χορός μέχρι τελικής πτώσεως για όλους με τον εορτάζοντα Kevi Hart να χορεύει μέχρι και μέσα στη θάλασσα.

Αλλαγή ρούχων και συνέχεια του πάρτι σε βραδινό στέκι πια. Με αμέτρητες σαμπάνιες και γλέντι ως το πρωί. Στον ίδιο χώρο διασκέδαζε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος -τυχερός- που έβγαλε μάλιστα και μια φωτογραφία μαζί του ευχόμενος Happy Birthday. Κι από εμάς!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 02:22