Ελεωνόρα Ζουγανέλη; «Συγκινούμαι πάνω στη σκηνή. Έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου»

17.09.2024
Ελεωνόρα Ζουγανέλη; «Συγκινούμαι πάνω στη σκηνή. Έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου»
Η αγάπη της για το τραγούδι, τα σχόλια και η συγκίνηση

Πολλά είχε να πει για την επαφή της με το κοινό, τα σχόλια που ο κόσμος νομίζει πολλές φορές ότι δεν αντιλαμβάνεται αλλά και τους λόγους που αγαπάει τόσο το τραγούδι η Ελεονώρα Ζουγανέλη που βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Αρχικά η Ελεωνόρα αποκάλυψε πως είναι εξαιρετική μαγείρισσα και λατρεύει να μαγειρεύει κάθε μέρα, είναι μέρος της διασκέδασής της και αν και παραγγέλνει, προτιμάει να φτιάχνει μόνη της το φαγητό στο σπίτι.

Στην συνέχεια μίλησε για τα κλισέ που την ενοχλούν και τις αδιακρισίες που δεν αντέχει η ΄ίδια.

«Γενικώς παρατηρώ πολύ καλά τους θεατές στις συναυλίες μου και τους βλέπω. Έχουν την αίσθηση ότι δεν τους βλέπουμε και έχει πλάκα, κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές και με καλό και με κακό τρόπο. Δεν ξενερώνω, ξέρω ότι συμβαίνει είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη και συνέχισε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου. Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή όταν βρίσκομαι εκεί πάνω, κάθε φορά που βγαίνω έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Από την άλλη, όμως, αυτοί που προσλαμβάνουν αυτό που κάνεις, μπορεί επίσης να νιώθουν μεγάλη ταραχή και συγκίνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν τρέλα με εσένα και να θέλουν να σε βλέπουν, να σε θαυμάζουν και να κλαίνε με σένα», της ανταπάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αιφνιδιάζοντάς την.

Αυτό νομίζω ότι είναι ο λόγος που αγαπάω τόσο πολύ το τραγούδι. Κάποιες στιγμές η ένωση είναι πραγματικά πολύ ουσιαστική. Ξαφνικά με αφορμή ένα τραγούδι ή μία παράσταση οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που ακόμη και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να μην έχει συμβεί αυτό», απαντά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 21:46