Αιμίλιος Χειλάκης: Η ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση του θέματος υγείας της μητέρας του που την αναστάτωσε

17.09.2024
Αιμίλιος Χειλάκης: Η ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση του θέματος υγείας της μητέρας του που την αναστάτωσε
Μια παράσταση ακύρωσε το καλοκαίρι ο ηθοποιός για προσωπικούς λόγους και το δημοσιοποίησαν εν αγνοία του.

Η ανακοίνωση τότε για την ακύρωση έκανε ανοιχτά λόγο για πρόβλημα υγείας της μητέρας του και εισαγωγή σε κέντρο αποκατάστασης. Κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε να δημοσιοποιηθεί και που αναστάτωσε ιδιαίτερα τη μητέρα του όταν το είδε να ακούγεται και να γράφεται.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε για αυτό το θέμα λέγοντας:

«Εμείς οφείλαμε να στείλουμε στο φεστιβάλ, που ακυρώναμε την παράσταση, τον λόγο της ακύρωσης. Εστάλη αναλυτικά ότι δεν μπορεί να γίνει η παράσταση γιατί ο κ. Χειλάκης έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας με τη μητέρα του και πρέπει να το παρακολουθήσει.

Αυτοί το ανήρτησαν και το έδωσαν στα μέσα. Δεν το έκανα εγώ, αλλά οι άλλοι. Εγώ πρώτη φορά είδα φεστιβάλ να πανηγυρίζει τόσο πολύ μία ακύρωση, παρά μία παράσταση. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

Προσπαθήσαμε να τους επικοινωνήσουμε να μην το κάνουν αυτό κι ότι είναι μίας εσωτερικής χρήσης mail, είναι επίσημο χαρτί. Δεν μπορεί να βγαίνει και να αναρτάται» ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης και συνέχισε:

«Αυτό έγινε εν αγνοία μου κι είχε μάλιστα αρνητικό αντίκτυπο γιατί η μαμά μου, που ήταν στο κέντρο αποκατάστασης, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: πεθαίνω και δεν μου το είπες; Ταράχτηκε. Της είπα να μην ανησυχεί κι ότι είναι κάποιες υπερβολές των μέσων. Τόσο πανηγύρι που ακυρώθηκε μία παράσταση κι όχι όταν γίνεται;» αναρωτήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 20:06