Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε βλέποντας πλάνα από τη συναυλία αφιέρωμα στον αδερφό του Θάνο. Γιατί δεν πήγε ο ίδιος

20.09.2024
Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε βλέποντας πλάνα από τη συναυλία αφιέρωμα στον αδερφό του Θάνο. Γιατί δεν πήγε ο ίδιος
Η αδερφική σχέση και η βαθιά αγάπη μεταξύ τους ήταν γνωστή

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος όλα τα χρόνια της ζωής τους στήριζαν ο ένας τον άλλον με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο πέντε χρόνια μεγαλύτερος Θάνος πάντα πρόσεχε τον μικρό του αδερφό. Και ήταν αυτός που στάθηκε δίπλα του στη μεγάλη οικονομική καταστροφή που άλλαξε τη ζωή του.

Ο χαμός του είναι ένα αγκάθι στην καρδιά του Ανδρέα που δε θα ξεπεράσει ποτέ. Και σήμερα αυτό φάνηκε και στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Buongiorno, όταν προβλήθηκαν πλάνα από την αφιερωματική συναυλία που έγινε προς τιμήν του Θάνου Μικρούτσικου χθες το βράδυ στο Ηρώδειο.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε φορτιστεί τόσο που η φωνή του είχε σπάσει από τους λυγμούς: . «Ξεκίνησα να πάω στη συναυλία, κρύφτηκα από τη βροχή και γύρισα στο σπίτι» είπε και συνεχισε:

«Δεν μπορώ να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο. Ο Μίλτος (σ.σ. Πασχαλίδης) τα είπε κανονικά. Άσ’ το, άσ’ το» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Φαίη Σκορδά να του πιάνει το χέρι και να δίνει πάσα για διαφημστικό διάλειμμα για να του δώσει χρόνο να συνέλθει

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 16:36