Κατερίνα Παπουτσάκη: Η φημολογούμενη σχέση με τον Μαραντίνη που τη θύμωσε

20.09.2024
Κατερίνα Παπουτσάκη: Η φημολογούμενη σχέση με τον Μαραντίνη που τη θύμωσε
Δεν έχει περάσει εύκολα το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την Άνοιξη και οδήγησαν στο χάσει ακρετό βάρος αλλά και τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος ‘Έρωτας»- και είναι και εξαιρετική στον ρόλο της μοιραίας και αδίστακτης γυναίκας- βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του καναλιού «Happy Day» και άνοιξε την καρδιά της μιλώντας και απαντώντας ακόμα και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Στο ξεκίνημα της συζήτησης όμως αναφέρθηκε στη απώλεια των κιλών της.

«Κάπου εκεί στην άνοιξη δεν πέρασα πάρα πολύ καλά ψυχικά. Όταν εγώ παθαίνω αυτά τα δικά μου τα ζόρια, παθαίνω ένα πράγμα με το στομάχι μου που δεν έχω όρεξη να φάω. Έχασα αυτά τα κιλά και φάνηκαν. Πέρασα ζόρι για κάτι που δεν μπορούμε να συζητήσουμε, όλα καλύτερα τώρα» είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως τα βγάζει πέρα όντας μόνη στο σπίτι με δύο παιδιά και απαιτητική δουλειά με πολύωρα γυρίσματα:

«Έχω βοήθεια με τα παιδιά, δεν θα γινόταν και αλλιώς άλλωστε, ειδικά σε αυτή τη φάση που όντως υπάρχει φόρτος. Η ζωή σου γίνεται λίγο τέτρις, την αγαπώ όμως αυτή τη ζωή. Αυτό συμβαίνει με τη δουλειά μας. Θα υπάρξουν περίοδοι που τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πυκνά και άλλες που θα έχεις περισσότερο χρόνο
Είναι δύσκολο στη δική μου περίπτωση να μην αυτομαστιγώνομαι από τις τύψεις. Είναι κάτι που το δουλεύω. Κάνω ψυχοθεραπεία. Τη σταμάτησα τώρα λόγω του καλοκαιριού αλλά πρέπει να το ξαναδρομολογήσω» εξομολογήθηκε.

Ενώ μίλησε ανοιχτά και για τις φήμες που αφορούν στην προσωπική της ζωή και τη σχέση που της χρέωσαν με τον Θοδωρή Μαραντίνη (θυμίζουμε ότι είχαν κάνει ντουέτο στα Madwalk με την Κατερίνα να παίρνει τελευταία στιγμή τη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου)

«Ήταν πολύ άσχημο. Μα, είναι πάρα πολύ άσχημο. Και να συμβαίνει πάει στο καλό, αλλά τώρα να πέσει κάτι στα μάτι των παιδιών σου… Και να μην είχα παιδιά, πες πάλι πάει στο καλό. Το έχω υποστεί πολλές φορές και μου έχουν χρεώσει ανθρώπους» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και συνέχισε:

«Καλά και τον Θοδωρή τον συμπαθώ και τον εκτιμώ, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να μου χρεώνουν σχέσεις και πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν έχεις δύο παιδιά και το μεγάλο είναι 10 χρονών και μπορεί να πέσει… Είναι πολύ άσχημο να μην ξέρει το ίδιο πρώτα τι συμβαίνει και να είναι κάτι ανυπόστατο»

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 23:01