Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η χθεσινή της περιπέτεια για να φτάσει στο θέατρο. Παράτησε το αμάξι. Ποιός τη μετέφερε;

22.09.2024
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η χθεσινή της περιπέτεια για να φτάσει στο θέατρο. Παράτησε το αμάξι. Ποιός τη μετέφερε;
Papadakis Press
Μεγάλο ζόρι πέρασε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός έπρεπε να βρίσκεται στο Θέατρο Άλσος νωρίς το απόγευμα για να ετοιμαστεί για την προτελευταία παράσταση της καλοκαιρινής σεζόν. Και ξεκίνησε στην ώρα της αλλά δεν υπολόγισε πως θα παγιδευόταν στον δρόμο λόγω της ημέρας.

Στο κέντρο οι δρόμοι ήταν κλειστοί για εκδηλώσεις της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, στο Καλλιμάρμαρο γινόταν η μεγάλη εκδήλωση του μπασκετικού Παναθηναϊκού η Ντορέττα εγκλωβίστηκε και πανικοβλήθηκε κιόλας οτι δεν θα καταφέρει να είναι στο θέατρο, όχι νωρίτερα, αλλά ούτε κάν στις 8:30 που έπρεπε να βγει στη σκηνή. Τη λύση έδωσε η Ματίνα Νικολάου που έστειλε έναν σερβιτόρο του θεάτρου να την πάρει με το μηχανάκι του και να φτάσουν σφαίρα εκεί. Το αυτοκίνητο κλειδώθηκε στο σημείο, ο άνθρωπος πήρε την Ντορέττα και ωω εκ θαύματος 8:27 έμπαινε στο καμαρίνι και καπάκι βγήκε στη σκηνή.

Όπως διηγήθηκε η ίδια αυτή ήταν μια εκπαίδευση που πήρε την εποχή που εμφανιζόταν στο Θέατρο Καρέζη και παράλληλα και στο Dancing with the Stars (που κέρδισε), και τις Κυριακές διακτινιζόταν από το κέντρο της Αθήνας στα Σπάτα ντυμένη με τα κορμάκια κι έτοιμη να βγει να χορε΄ψει.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 05:00