Η Θεοδωρίδου τραγουδάει για θαύματα και η Αντωνά λέει: «Δεν ψάχνουμε, τα βρήκαμε τα θαύματα»

Η Θεοδωρίδου τραγουδάει για θαύματα και η Αντωνά λέει: «Δεν ψάχνουμε, τα βρήκαμε τα θαύματα»
Έλα, λέμε, έγινε...

Τι άλλο να πει πια η γυναίκα δηλαδή; Αυτό που στις τηλεοπτικές κάμερες όμως δεν λέει κανείς σχεδόν τίποτα και στο youtube, ή στα social βγαίνουν λαβράκια από παντού μας ξεπερνάει. Εκτός κι αν θέλουν οι ερωτήσεις να γίνονται τραγουδιστά. Γιατί αυτή την αυθόρμητη παραδοχή της Μαρίας Αντωνά, στο απίθανο βίντεο στο TikTok που πέσαμε πάνω του τυχαία, αυτή τη χρονική περίοδο που και οι πέτρες πια γνωρίζουν κι ας μην έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, πως ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Λιάγκα περίπου από τις αρχές του καλοκαιριού, θα έκαναν τούμπες για να την έχουν.

Που να φανταστούν οτι θα τους ερχόταν από εκεί που δεν το περιμένουν. Από μια βραδινή βόλτα της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Πάνο Κατσαρίδη και τη Μαρία Αντωνά. Για να γίνει αυτό το προορισμένο για fun βίντεο και να τραγουδήσει η Νατάσα, ο Πάνος Κατσαρίδης αναλαμβάνει να κάνει την ερώτηση: "Νατάσα τι σου είπανε;"

Για να ξεκινήσει η Θεοδωρίδου να τραγουδάει... «Ακούστε τι μου είπανε για την αγάπη μην ψάχνεις θαύματα....» Και εκεί αυθόρμητα η Μαρία Αντωνά απαντάει: «Δεν ψάχνουμε, τα βρήκαμε τα θαύματα» η Νατάσσα που έχει στο μυαλό της το "σενάριο" του βίντεο και δεν πιάνει τι της έχει πει, συνεχίζει ρωτώντας την με ύφος αν τα παίζει αυτά τα τραγούδια κι εκεί που θα πάει να τα παίζει...

Μην ανησυχείς Νατάσα μας, θα παίξει παντού...

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 05:27