Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για κάποια σχόλια: «Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι»

25.09.2024
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για κάποια σχόλια: «Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι»
Την καλή και την κακή πλευρά των ανθρώπων είδε ταυτόχρονα ο Γιώργος Λιάγκας μετά την χθεσινή του αποκάλυψη για τη φωτιά στο σπίτι του.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» για κάποια σχόλια που διάβασε κάτω από άρθρα για την καταστροφή μέρους του σπιτιού του από τη φωτιά που ξέσπασε χθες το πρωί όταν έγινε έκρηξη στον πίνακα του πάνω ορόφου της κατοικίας του.

Αλλά όχι μόνο από αυτό. Ο παρουσιαστής ξέσπασε και για ρεπορτάζ που αναφέρονται στη lifestyle πλευρά, του ποιός ήταν ή δεν ήταν μαζί του στο σπίτι την ώρα της φωτιάς.

«Είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω τη ζωή μου, αλλά δεν μου αρέσει να την επιδεικνύω. Να λέω είμαι με αυτόν, δεν είμαι με αυτόν… Χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, γιατί μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την Πυροσβεστική, η μισή γειτονιά μπήκε κι έβγαλε φωτογραφίες… Δεν μένω στο σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο.

Για ένα διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές, θα μένω σε ξενοδοχείο. Μου λένε 20 μέρες, εγώ πιστεύω κάνα μήνα θα κάνει. Από χθες ακόμα και άνθρωποι που τους έχω ασκήσει κριτική για συμπαράσταση, άνθρωποι που μου είπαν να μείνω σπίτι τους», είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έφτασαν τόσο στον ίδιο, όσο και στο τηλεφωνικό κέντρο του Ant1.

Και συνέχισε: «Πρώτο, είναι το πόσο σκατ…ψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα σε ένα site που έλεγαν «καλά έπαθε, έπρεπε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά, αυτό του άξιζε» κλπ… Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση, ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Η πραγματική ζωή μου είναι μετά τη μία που τελειώνει η εκπομπή. Άλλοι είπαν ότι το έκανα για να πάρω λεφτά από την ασφάλεια. Δεν έχω ασφάλεια!».

«Δεν θέλω να πουλήσω σε κανέναν πόσο μεγάλη ήταν η ζημιά και πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα μου στοιχίσει. Και στο κάτω κάτω θα κάνω και μια ανακαίνιση για να μην μπαίνω μέσα και μου θυμίζει. Είναι δικό μου θέμα και στο κάτω κάτω τα έχω τα λεφτά και θα το φτιάξω το σπίτι. Η πυροσβεστική αντιμετώπισε μια μικρή φωτιά, για τα δεδομένα της πυροσβεστικής. Έκαψε 2-3-4 τετραγωνικά, τόσο έκαψε, αλλά το σπίτι από τις φλόγες και τον καπνό δεν κατοικείται. «Πότισαν» όλα τα έπιπλα και είναι για πέταμα».

«Όταν καίγεται ένα σπίτι, ακόμα κι όταν είναι ενός ανθρώπου που έχει τα χρήματα να το αποκαταστήσει δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Βλέπω ότι κάποιοι το κάνετε lifestyle, ποιός ήταν μέσα, ποιός δεν ήταν, ποιός κοιμόταν που. Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάπου ώπα. Θέλει κάποια ενσυναίσθηση του τι λέμε για τον οποιονδήποτε. Δεν είναι ωραίο» τόνισε και όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη του είπε πως χθες τους ρωτούσαν πώς είναι γιατί δεν έδειξε κάτι στον τηλεοπτικό αέρα απάντησε:

«Είμαι επαγγελματίας και το αν εγώ κοιμήθηκα ή δεν κοιμήθηκα, να πάω με τα συνεργεία να προχωρήσουν γρήγορα για να μην μείνω έτσι σαν τον τσιγγάνο. Τι να πω; Οτι δεν είχα ρούχα να αλλάξω. Ήρθα εδώ στην καρνταρόμπα και πήρα ρούχα γιατί δεν είχα τι να βάλω κάηκαν όλα. Θα ανταπεξέλθω δεν λέω αλλά δεν είναι ευχάριστο» έκλεισε τον λόγο του και προχώρησε στην εκπομπή.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 12:13