Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Που πήγε ο Χατζηαγγελάκης μετά την Avant Premiere του πρώτου επεισοδίου;

Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Που πήγε ο Χατζηαγγελάκης μετά την Avant Premiere του πρώτου επεισοδίου;
Σχεδόν όλο το καστ βρέθηκε χθες στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο

Και ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά για όλους όσοι είχαμε την τύχη να δούμε προκαταβολικά σε Avant Premiere ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς prequel Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά.

Δεν θα σας κάνουμε spoiler -δεν είναι και σωστό- θα σας πούμε όμως πως κατά τη γνώμη μας το πρώτο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε είναι καλύτερο από το πρώτο επεισόδιο που είδαμε πέρυσι στον προηγούμενο κύκλο και δεν μιλάμε για τις ερμηνείες και τους ρόλους των ηθοποιών αλλά για θέματα εικόνας, εφέ και τεχνικά ζητήματα που σε αυτή τη σεζόν, φαίνεται πως από το πέρυσι, έμαθαν και εξελίχθηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται στην εν λόγω παραγωγή.

Στην αίθουσα επικρατούσε ένας αέρας σιγουριάς. Όχι ανάμεσα στους ηθοποιούς. Εκείνοι, ειδικά οι πρωτεμφανιζόμενοι είχαν αρκετό α΄γχος για το αποτέλεσμα. Οι δημιουργοί όμως και ο παραγωγός της σειράς αλλά και ο Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του καναλιού Νίκος Χριστοφόρου δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το αποτέλεσμα του πρώτου επεισοδίου που έφτασε στα χέρια τους. Και βλέποντας΄το δεν τους αδικούμε.

Στην γαλαρία τηα αίθουσας ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποδείχτηκαν μεγάλα πειραχτήρια. Προφανώς για να κρύψουν λίγο και το άγχος τους. Ένα άγχος πυ σίγουρα εξαφανίστηκε με το δυνατό χειροκρότημα στο τέλος της προβολής.

Όπως εξαφανίστηκε και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης (που δεν είδαμε ακόμα να μπαίνει στην ιστορία στο πρώτο επεισόδιο) Η απορία για το φευγιό του μας λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν τον είδαμε να ανεβάζει βίντεο από το νυχτερινό γύρισμα που έκανε ενώ οι υπόλοιποι ακόμα απολάμβαναν τη μεγάλη επιτυχία της βραδιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 11:21