Τούνη- Αλεξάνδρου: Τρελή ταλαιπωρία η επιστροφή από την Καππαδοκία. Έφτασαν ξημερώματα

01.10.2024
Τούνη- Αλεξάνδρου: Τρελή ταλαιπωρία η επιστροφή από την Καππαδοκία. Έφτασαν ξημερώματα
Πέρασαν τέλεια τις μέρες που βρέθηκαν εκεί και ξετρελάθηκαν με το μέρος, αλλά...

Η χθεσινή μέρα αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για το ζευγάρι και τον πιτσιρίκο τους τον Πάρη. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν πρωινό χθες το πρωί και στη συνέχεια έκανα check out φορτώνοντας τα πράγματά τους στο αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει καθώς η πτήση τους ήταν το βράδυ από Καππαδοκία για Κωναταντινούπολη και από εκεί για Αθήνα.

Έτσι πε΄ρασαν όλη τους την ημέρα στην κυριολεξία στον δρόμο. Είχαν κανονίσει ένα τύπου σαφάρι με τζιπ στο σεληνικό αυτό τοπίο και κανά δίωρο πριν πετάξουν κατευθύνθηκαν στο τοπικό αεροδρόμιο. Κι αν θυμόμαστε καλά μιλάμε για έναν αεροδιάδρομο με ένα κτίριο στη μέση του πουθενά, που μπαίνεις από τη μία και βγαίνεις από την άλλη -30 με 40 μέτρα δηλαδή- που φυσικά δεν διαθέτει τίποτα.

Και εκεί ξεκίνησε η ταλαιπωρία τους. Η πτήση είχε καθυστέρηση ώρες και έτσι έφτασαν τελικα΄ στην Κωνσταντινούπολη γύρω στις 12:30 τη νύχτα αλλάζοντας φυσικά την πτήση που είχαν κλείσει για να επιστρέψουν στην Αθήνα -αφού δεν την πρόλαβαν- και πετώντας τελικά γύρω στις 2 το ξημέρωμα για να προσγειωθούν στην Αθήνα 3 παρά 5 το πρωί.

Σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη κάπου εκεί στο ενδιάμεσο, που πλέον είχαν φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και έπρεπε να περιμένουν για να μπουν στην άλλη πτήση για την Αθήνα, δήλωνε πως ότι ξεκούραση πέτυχε με τις διακοπές πήγε περίπατο...

Δεν την αδικούμε. Πάνω από 16 ώρες όρθια στον δρόμο με βαλίτσες, σακίδιο στην πλάτη και φυσικά ένα νήπιο που σίγουρα κουράστηκε και αυτό πολύ δεν είναι εύκολη πίστα... Πάντως έφτασαν. Κι έχουν και τις επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν να τους θυμίζουν πόσο πανέμορφα ήταν εκεί. Τα άλλα όταν ξεκουραστούν θα τα ξεχάσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 04:35