Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω τι ενόχλησε… Είμαι με τον Χρήστο, ξεκάθαρα. Σόρι»

04.10.2024
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω τι ενόχλησε… Είμαι με τον Χρήστο, ξεκάθαρα. Σόρι»
Στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα τάχθηκε δημόσια η ηθοποιός

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τις προηγούμενες ημέρες, όπως και όλοι οι celebrities που έτυχε να κυκλοφορήσουν σε κοσμικά καλέσματα, ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα και την πρόσφατη αντίδρασή του στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και σχολιάστηκε πολύ. Η ίδια δεν είχε δει το βίντεο και κατάφερε να το δει χθες και φυσικά πήρε θέση ανοιχτά:

«Επειδή με ρωτάνε συνέχεια οι δημοσιογράφοι αυτές τις μέρες που με πετυχαίνουν έξω για το θέμα του Χρήστου Μάστορα και δεν το είχα δει γιατί δεν έχω δει τηλεόραση αυτές τις μέρες γιατί δουλεύω πάρα πολύ και δεν έχω αυτή την ευκαιρία και είδα τώρα τα βίντεο…» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε:

«Τι ακριβώς ενόχλησε τους δημοσιογράφους από την αντίδραση του Χρήστου δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορώ να καταλάβω τον Χρήστο. Γιατί μου έχει συμβεί να θέλω να φύγω και να μην μπορώ. Μου έχει συμβεί να ζητάω επανειλημμένα να μπω στο θέατρο στη δουλειά μου και να υπάρχει κάμερα ανοιχτή επί 50 μέτρα απόσταση, να ζητάω και να παρακαλάω να φύγει η κάμερα..

Γιατί υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς. Δεν μπορείς, έχεις τα δικά σου, κάτι σε βαραίνει, δεν είσαι καλά συμβαίνει σε όλους μας. Δεν θέλεις να βγεις το πρόσωπό σου στην κάμερα, οπότε συγγνώμη παιδιά αλλά είμαι με τον Χρήστο ξεκάθαρα. Σόρι»

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 04:51