Πιστεύετε οτι ο Δεληβοριάς θα έχει ξεμελανιάσει από το ξύλο της Ζουγανέλη ως την Κυριακή;

Πιστεύετε οτι ο Δεληβοριάς θα έχει ξεμελανιάσει από το ξύλο της Ζουγανέλη ως την Κυριακή;
Αν η Ελεωνόρα δεν είχε γίνει τραγουδίστρια κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριε΄ρα και ως ηθοποιός

Το απέδειξε και πρωταγωνιστώντας στην Εκατομμυριούχο φυσικά και το γνωρίζαμε και χρόνια αφού τα πρώτα της βήματα στη σκηνή τα έκανε ως ηθοποιός, πιτσιρίκι ακόμα στο πλευρό των γονιών της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρας Σιδέρη.

Το' χει... Έτσι ήταν απολύτως φυσικό -λέμε τώρα- να στήσουν ένα επικό και ξεκαρδιστικό σκετσάκι με τον Φοίβο Δεληβοριά για το πρόμο της εμφάνισής της στην Ταράτσα του Φοίβου την Κυριακή. Σε αυτό εμφανίζεται μπροστά του ως η μασέζ που περίμενε και πηγαίνουν μέσα για να τον... τρίψει... Μόνο που είναι μια διαφορετική μαζέζ, λίγο Φράου, με δικές της μεθόδους. ΓΙα την ακρίβεια την εξής μία, την άκρως επιστημονική μέθοδο "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο".

ZOUGANELI_FOIVOS_be0ae.jpg

Ξεκινάει να του τρίβει το πρόσωπο και του αστράφτει ένα χαστούκι... Τον γυρίζει μετά να του κάνει πλάτη με τον πλάστη και του τραβάει και μια ξανά λέγοντάς του..."Δεν φωνάζουμε..." Ενώ στο τέλος τον δένει στην κυριολεξία κόμπο... Λίγο πριν τον δούμε και καλά καταμελανιασμένο να τραγουδάει εκείνος το δικό της τραγούδι "Η δύναμή σου" κι εκείνη να ανταπαντά "Θα σ' αγαπώ όσο η θάλασσα θα είναι γαλάζια"...

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 04:23