Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τεράστιοι καλλιτέχνες επιμένουν να τραγουδούν ενώ δεν μπορούν. Ξεφτιλίζονται»

04.10.2024
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τεράστιοι καλλιτέχνες επιμένουν να τραγουδούν ενώ δεν μπορούν. Ξεφτιλίζονται»
Πρέπει ή δεν πρέπει τελικά οι καλλιτέχνες να αποσύρονται;

Τη δική του άποψη –που είναι και αρκετά καυστική, αλλά ξεκάθαρη- διατύπωσε στην εκπομπή «Buongiorno» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την είδηση της ανακοίνωσης της Νάνας Μούσχουρη με συνέντευξή της σε Γερμανικό έντυπο, ότι αποσύρεται από το τραγούδι καθώς δεν νιώθει ότι μπορεί να το κάνει πλέον σωστά, αλλά και δηλώσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη για το θέμα ηλικία και απόσυρση.

«Να ‘μαστε και λίγο ρεαλιστές. Είναι ωραίο αυτά να τα λέμε στην τηλεόραση και να είμαστε καλοί και να μας αγαπάει ο κόσμος. Η κυρία Μαρινέλλα είναι κάτι διαφορετικό, γιατί η φωνή της ήταν άρτια στην ακμή της. Και εδώ είναι το μεγαλείο της Νάνας Μούσχουρη που λέει, όπως το έχει πει και η Χάρις Αλεξίου παλαιότερα, ότι νιώθω πως η φωνή μου σιγά-σιγά με προδίδει και επειδή θέλω να φαίνομαι αντάξια του τι έχω υπάρξει, επιλέγω να αποσυρθώ. Αυτό αν δεν είναι μεγαλείο και αξιοπρέπεια, τι είναι;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

«Το λέω αυτό, γιατί στα social media και κυρίως στο TikTok τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν βίντεο με τεράστιους καλλιτέχνες, που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική, που επιμένουν να τραγουδούν ενώ δεν μπορούν. Ξεφτιλίζονται, το λέω ξεκάθαρα.

Είναι ξεφτίλα όταν βλέπεις τον τεράστιο καλλιτέχνη συνεχώς να βραχνιάζει και να μη μπορεί και να λέει συνέχεια «δικό σας» και «δικό σας». Και δεν μιλάω για μια κακή στιγμή. Το «δικό σας» είναι ντροπή. Στις συναυλίες του εξωτερικού κανένας καλλιτέχνης δεν λέει «δικό σας». Σε ένα τραγούδι μόνο λένε all together now.

Δεν στερούνται ούτε χρημάτων ούτε δόξας, για να επιμένουν, ενώ η φωνή τους τούς έχει προδώσει. Είναι θέμα ματαιοδοξίας και χρημάτων και χαλάει κάποια στιγμή αυτό που έχεις χτίσει», ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 16:04