Αθηνά Ωνάση: Είναι τελικά αγνώριστη στα 39 της χρόνια;

04.10.2024
Αθηνά Ωνάση: Είναι τελικά αγνώριστη στα 39 της χρόνια;
Εμάς πάντως δεν μας φαίνεται και πολύ διαφορετική

Μια φωτογραφία από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Αθηνάς Ωνάση, αλίευσαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» από το διαδίκτυο και έπαιξαν το θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα να προλογίζει το βίντεο λέγοντας πως είναι αγνώριστη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δίνοντας την πάσα αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν κατάλαβε ποια είναι και προεξόφλησε πως και οι υπόλοιποι δεν θα καταλάβουν. Συγκεκριμένα είπε:
«Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα».

Ενώ σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου: «Εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Γαλλία».

Εντάξει, δεν θέλουμε να αποδομήσουμε το θέμα ειλικρινά, αλλά πρώτον δεν πρόκειται για νέα επιχειρηματική κίνηση. Καθώς η είδηση έχει παίξει παγκόσμια από τον Μάρτιο και είναι γνωστή επιχειρηματική επένδυση της χρυσής κληρονόμου από τότε.

Και δεύτερον, πέρα από το χρώμα των μαλλιών της που έχει σκουρύνει μετά από χρόνια που το είχε προς το ξανθό και τα χρόνια που περνάνε για όλους μας, κατά τα άλλα φυσικά και αναγνωρίζεται καθώς και ως παιδί και ως ενήλικας πάντα έμοιαζε και μοιάζει συγκλονιστικά στην αδικοχαμένη μητέρα της, Χριστίνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 16:49