Δανάη Παππά: «Πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια»

06.10.2024
Δανάη Παππά: «Πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια»
Πιο σίγουρη από ποτέ η ηθοποιός αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τη δημοσιότητα

Το τελευταίο διάστημα με τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη μετά από πολλά χρόνια σχέσης και κοινής ζωής αλλά και τη δημοσιοποίηση της σοβαρής διαμάχης τους για οικονομικά θέματα η Δανάη Παππά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Αλλά διατηρεί την ψυχραιμία της και πιστεύει ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα και πολυσυζητημένα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου και το Λοιπόν που κυκλοφορεί.

DANAE_PAPPA_NEO_KENTIKES_3_6fbd1.jpg

-Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ γνώριζε τον παπά Νικόλα λίγες ώρες, έτρεξε κοντά του να ζητήσει βοήθεια. Γιατί το έκανε αυτό;

«Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει... Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια».

-Στην προσωπική σου ζωή έχεις νιώσει αυτή την σύνδεση με κάποιον άνθρωπο;

«Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερη όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος».

-Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα ζητήσεις τη γνώμη του για τη σειρά;

«Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση αυτή. Ο πρώτος άνθρωπος τον οποίο ρωτούσα μέχρι τώρα ήταν η γιαγιά μου, την οποία έχασα πριν έξι μήνες. Είναι η πρώτη μου δουλειά που δεν θα δει η γιαγιά και μου φαίνεται περίεργο. Θα βρω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί της, οι άνθρωποι που αγαπάμε, δεν χάνονται ποτέ».

DANAE_PAPPA_NEO_KENTIKES_2_1dfcd.jpg

-Πώς διαχειρίζεσαι τη δημοσιότητα που απέκτησες μέσα από τους ρόλους σου;

«Έχω μάθει πάντα να είμαι ο εαυτός μου. Από τη στιγμή που δεν λέω κάτι που είναι για μένα περίεργο ή ανήθικο δεν με απασχολεί τίποτα. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Η δουλειά αυτή θέλει γερό στομάχι και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πολύ και μπορούν να σε στηρίξουν. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Οχυρώνομαι και νιώθω πολύ καλά».

-Σε αγχώνει το γεγονός ότι τα media τις τελευταίες μέρες ασχολούνται έντονα με την προσωπική σου ζωή;

«Δεν με αγχώνει. Είμαι πολύ σίγουρη. Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου και από εκεί και πέραδεν με νοιάζει τίποτα».

-Πόσο έχει αλλάξει η Δανάη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το «Τατουάζ» μέχρισήμερα;

«Η Δανάη ήταν ένα μικρό κορίτσι τότε που την πήραν την έριξαν στον ωκεανό και της είπαν «άντε κολύμπα». Ήμουν 20 χρονών όταν ξεκίνησα. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νιώθω πως δεν έχω αλλάξει. Αυτά που σκεφτόμουν τότε τα σκέφτομαι και τώρα απλά κάπως έχουν μπει σε μια διαφορετική λογική. Προσπαθώ να βάζω τα όριά μου και να μην επιτρέπω πια αυτά που επέτρεπα παλιά».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 11:16