Η τρυφερή στιγμή που η Υβόννη Μπόσνιακ προσπαθεί να καλύψει τον Αντώνη Ρέμο με την ομπρέλα

Η τρυφερή στιγμή που η Υβόννη Μπόσνιακ προσπαθεί να καλύψει τον Αντώνη Ρέμο με την ομπρέλα
Papadakis Press
Το ζευγάρι βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο από αρκετά νωρίς.

Και κατευθύνθηκε στις κερκίδες VVIP που είχαν κρατηθεί ειδικά για τους επίσημους προσκεκλημένους της συναυλίας της Άννας Βίσση. Το κοινό που βρισκόταν από την πλευρά εκείνη, με το που τους κατάλαβε κατ' ευθείαν άρχισε να φωνάζει το όνομά του τραγουδιστή με εκείνον να τους χαιρετά χαμογελώντας.

Αφού κάθισαν στις θέσεις τους λίγη ώρα αργότερα μπροστά τους κάθισε και ο ισχυρός άντρας της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος -και πολύ αργότερα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός- και κάπου εκεί ξεκίνησε και πάλι αρχικά να ψιχαλίζει και στη συνε΄χεια να βρέχει.

Ο Αντώνης και η Υβόννη ήταν από τους προνοητικούς που βλέποντας τον καιρό νωρίτερα να έχει άγριες διαθέσεις πήραν μαζί τους ομπρέλα, την οποία άνοιξε ο Αντώνης Ρέμος και την προσέφερε στην Υβόννη για να προστατευτεί η ίδια και οι φίλες της, μένοντας ο ίδιος να βρέχεται δίπλα της.

Η γυναίκα του όμως βλέποντας πως ρίχνει αρκετά κάποια στιγμή έγειρε προς το μέρος του για να τον προφυλάξει κάτω από την ομπρέλα κι εκείνον. Ο Αντώνης της έπιασε τρυφερά το χέρι, έμεινε για λίγο και πάλι ιπποτικά προτίμησε να παραχωρήσει την ομπρέλα στη σύζυγό του και τις γυναίκες της παρέας.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 12:46