Αντωνία Καλλιμούκου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για καφεδάκι και ψώνια με τον σύζυγό της

07.10.2024
Αντωνία Καλλιμούκου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για καφεδάκι και ψώνια με τον σύζυγό της
Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας
Η μεγαλύτερή τους επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης που σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2016 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2021 κάτω από άκρα μυστικότητα με μόλις 10 καλεσμένους στο τραπέζι του γάμου που έγινε τότε στο Island, βλέπει το μεγαλύτερο όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Το παιδί που τόσο επιθυμούσαν να αποκτήσουν. Πολύ ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι η Αντωνία και ο Νίκος που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας έχουν επιλέξει να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου εκείνη εδώ και χρόνια έχει και σταματήσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της showbiz και της τηλεόρασης.

Τώρα προτεραιότητα έχει η οικογένειά τους. Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βόλτα του στο Κολωνάκι για κάποια ψώνια και χαλαρό καφεδάκι με εκείνον να την κρατάει τρυφερά από το χέρι και να την προσέχει σαν τα μάτια του. Η Αντωνία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- μπαίνει σε λίγο στον 7ο- με flat μπαλαρίνες και ένα λευκό φόρεμα έλαμπε. Όπως όλες οι μέλλουσες μαμάδες. Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 13:33