Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό ήταν το πιο ιδιαίτερο δώρο που τους έκαναν στον γάμο τους

08.10.2024
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό ήταν το πιο ιδιαίτερο δώρο που τους έκαναν στον γάμο τους
Πραγματικά ένα δώρο που τους ταιριάζει!

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου επιλέγοντας ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος στην Κρήτη για το μυστήριο, τη Μονή του Ερημίτη, ένα εκκλησάκι μέσα σε μια σπηλιά.

Τόσο ο γάμος τους, όσο και το πάρτι που ακολούθησε σε beach bar στα Φαλάσαρνα ήταν γεμάτος χαρά και αγάπη με τους δυο τους να λάμπουν έχοντας γύρω τους πολύ αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Και η αλήθεια είναι οτι το έκαψαν στο πάρτι τους.

Φυσικά οι καλεσμένοι τους, τους έκαναν και δώρα για τον γάμο τους. Δώρα που τους ταιριάζουν από ανθρώπους που τους γνωρίζουν καλά και δεν μιλάμε για φλιτζανάκια και είδη προικός. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας σήμερα στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε το πιο ιδιαίτερο δώρο που τους έκαναν και ήταν πραγματικά εμπνευσμένο. Μία από τις φίλες τους τους έκλεισε να πάνε διακοπές το επόεμνο καλοκαίρι με μίνι βαν! Δεν τους αγόρασε το μίνι βαν, προπλήρωσε την κράτηση για κάποιες μέρες έτσι ώστε το ζευγάρι να κάνει χρήση όποτε εκείνο θέλει του χρόνου. Και ήτνα ένα δώρο που τους ενθουσίασε.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 12:38