Τσιμτσιλή: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει; Τα χρόνια που περνάνε είναι άλλοθι;»

08.10.2024
Τσιμτσιλή: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει; Τα χρόνια που περνάνε είναι άλλοθι;»
Τη δική της τοποθέτηση για όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζήτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ήταν φυσικά και το θέμα της κόντρας του με τον Μάρκο Σεφερλή και η απάντηση εκείνου για τα βίντεο του Φώτη από το παρελθόν στα οποία σατύριζε τον Χρήστο Σαντικάι (παιδάκι τότε).

Ο παρουσιαστής χθες το βράδυ στο «The 2Night Show» σχολίασε για τη σάτιρα που είχε κάνει στον Χρήστο Σαντικάι, πως δεν θα το έκανε ξανά. «Τον Χρήστο Σαντικάι κάλεσα δύο φορές και δεν ήρθε. Κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει λάθος και τον κάλεσα και πέρυσι και πρόπερσι. Όχι να του ζητήσω απόλυτα συγγνώμη. Επειδή αυτό έγινε τηλεοπτικά, ήθελα να τον δω τηλεοπτικά. Μπορεί να γίνει».

Το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα λεγόμενά του και με μια τοποθέτηση του Δημήτρη Παπανώτα που είπε πως όλοι στην πορεία των χρόνων αν ψάξεις κάτι θα βρεις να έχουν πει και όλοι έχουν δικαίωμα να απαντήσουν όταν τους ασκείται κριτική, και φυσικά κι ο Μάρκος είχε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του αφού ένιωσε ότι ενοχλείται, η παρουσιάστρια του Happy Day πήρε τον λόγο και είπε:

«Ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε με τα επιχειρήματά του να απαντήσει στην κριτική του Μάρκου Σεφερλή. Όταν σε σχολιάζουν, έχεις δικαίωμα να απαντήσεις. Όλοι κάτι έχουμε πει, όλοι σε κάποιο σημείο έχουμε υπερβάλει όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Τα χρόνια που περνάνε είναι άλλοθι; Δηλαδή έχεις ασκήσει σκληρή κριτική, έχεις πληγώσει κόσμο, έχεις πικράνει και σατιρίσει κόσμο άκομψα αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει; Το συναίσθημα που προκαλείς σε κάποιον σχολιάζοντάς τον ακραία, αρνητικά και έντονα δεν σημαίνει ότι παραγράφεται επειδή πέρασαν 20 χρόνια και η κοινωνία άλλαξε κι εσύ την ακολούθησες», συνέχισε η οικοδέσποινα του Happy Day.

Ο Φώτης και η Μαρία – ειδικά στη σχολιαστική εκπομπή – επειδή κι εκείνοι είχαν χιούμορ, πάρα πολλά θέματα και μεγάλη εναλλαγή, έχουν πει κι αν έχουν πει. Αν ρωτήσεις τον καθένα και θυμηθεί τι έχουν πει για εκείνον, εγώ έχω και δέκα περιστατικά που με αφορούν».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 13:10