Ιωάννα Τούνη: Άγριο ξέσπασμα για τα σχόλια των πάνελ των πρωινών εκπομπών για την περιπέτειά τους

09.10.2024
Ιωάννα Τούνη: Άγριο ξέσπασμα για τα σχόλια των πάνελ των πρωινών εκπομπών για την περιπέτειά τους
Λονδίνο -Θεσσαλονίκη, ίδιες ώρες με υπερατλαντικό ταξίδι

Αποφασισμένες να μην το αφήσουν να περάσει έτσι αυτό που έζησαν τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Στάστεντ του Λονδίνου με την υπάλληλο εδάφους να κλείνει επιδεικτικά την κορδέλα του gate και να τις αφήνει εκτός πτήσης, είναι η Ιωάννα Τούνη και η έγκυος κολλητή της Ντόρις.

Οι δύο γυναίκες περάσαν τεράστια ταλαιπωρία για να φτάσουν τελικά χθες το πρωί στις 8 στη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας και θα κινηθούν νομικά για ότι έζησαν. Αλλά μέχρι να φτάσουν σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε και για τα σχόλια που άκουσε από τα τηλεοπτικά πάνελ ιδιαίτερα εκνευρισμένη, συμπεριλαμβάνοντας στο βίντεο που έκανε στο TikTok της και μήνυμα που έλαβε από εργαζόμενο στην αεροπορική που τσέκαρε και είδε ότι η διαφορά με τον Στηβ που μπήκε και εκείνες που αφαίρεσαν ήταν 10 δευτερόλεπτα!

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές πανηγυρτζήδικες εκπομπές με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προεόρτια γιατί εμείς είμαστε διάσημοι, πλούσιοι ή γαμάτοι»… είπε και έβαλε το μήνυμα που έλαβε και έγραφε:

«Ιωάννα μου…σαν gate agent σε αεροδρόμιο εκπροσωπώ την Ryanair όποτε μπήκα και είδα τις ώρες που μπόρνταραν ηταν ο Στιβ και η διαφορά του Στιβ με το offboard (αφαίρεση επιβάτη από την πτήση) που έκαναν σε σένα ήταν 10 δευτερολέπτων…απαράδεκτο. Πιο πολύ ταλαιπωρία ήταν να βρουν τις βαλίτσες και εφόσον είχατε βαλίτσες θα έπρεπε να περιμένουν και λίγο γιατί η αφαίρεση βαλιτσών είναι μεγάλη διαδικασία. Εμείς τους φωνάζουμε και τους περιμένουμε κιόλας ειδικά αν έχουν βαλίτσα για να μην μπαίνουμε στη διαδικασία να τις ψάχνουμε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και σε μια έγκυο κοπέλα να το κάνουν αυτό. Και εφόσον είσαστε μπροστά στις μούρες τους και σας έβλεπαν θεωρώ ότι έγινε επίτηδες αυτό προσωπικά…επειδή δεν περιμένατε στην ουρά θεώρησαν ότι το παίξατε «έξυπνοι» κι έγινε επίτηδες αυτό. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση»

Και συνέχισε:

«Όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα και μόνο σαν να είμαστε ο κανείς, ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα ο πουθενάς είμαστε. Δεν προφασιστήκαμε ούτε ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο, είτε 5 είτε 105, είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Χεστείτε..»

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 08:15