Rob James Seymour: Βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος. Τι όνομα διάλεξε και πήρε τελικά;

Rob James Seymour: Βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος. Τι όνομα διάλεξε και πήρε τελικά;
Μια προσωπική του απόφαση που έγινε πράξη

Ανάμεσα σε συγγενείς και στενούς φίλους ο πρώην παίκτης του Survivor Rob James Seymour βαπτίστηκε το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γερασίμου –το μόνο μέρος που γίνονται βαπτίσεις ενηλίκων στην περιοχή, κάτω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φάληρο.

Ο Rob ένιωσε αυτή την ανάγκη και για να προχωρήσει στη βάπτιση έκανε δύο μήνες κατήχηση σε εκκλησία του Φαλήρου μέχρι που ο πνευματικός του τον διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να βαπτιστεί. Έχοντας φυσικά δίπλα του τη σύζυγό του, Δήμητρα να τον στηρίζει σε κάθε βήμα.

Photo_by_Rob_James_Seymour_6d7d2_2755f.jpg

Το μόνο πρόβλημα που είχανε όλο αυτό το διάστημα ήταν η επιλογή του ονόματός του. Που κι αυτό λύθηκε. Ο Rob ζήτησε από τον κόσμο να του προτείνει ονόματα πριν από έναν μήνα με ένα βίντεο στο TikTok και δέχτηκε πραγματικά χιλιάδες σχόλια με διάφορα ονόματα. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον να επιλέξει. Όπως μας είχαν πει τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του η Δήμητρα, ήθελε να το νιώσει οτι του ταιριάζει, οτι αυτό θα έπρεπε να είναι το όνομά του και τελικά υπήρξε ένα που μίλησε στην ψυχή του.

Και το όνομα αυτού, Ιάσωνας. Για τη βάπτισή του ήρθαν από τη Σκωτία και οι γονείς του, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι σε ένα roof διαμέρισμα φίλων τους στην περιοχή με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

3478008367114485758_411ee.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 07:50