Λένα Παπαληγούρα: Το ταξίδι έκπληξη που οργάνωσε ο άντρας της για την επέτειό τους

14.10.2024
Λένα Παπαληγούρα: Το ταξίδι έκπληξη που οργάνωσε ο άντρας της για την επέτειό τους
Instagram
Έξι χρόνια γάμου και φέτος τα γιόρτασαν αλλιώς

Το πρόγραμμα της Λένας Παπαληγούρα και του σύζυγού της Άκη Πάντου είναι αρκετά φορτωμένο καθώς και οι δύο έχουν ουκ ολίγες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δύο μικρά παιδιά, αλλά όταν υπάρχει θέληση πάντα βρίσκεται χρόνος και για το ζευγάρι.

Αυτό σκέφτηκε προφανώς και ο σύζυγός της και βρήκε ένα κενό για να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη για την 6η επέτειο του γάμου τους. 'Ενα ταξίδι στη Ρώμη για δύο. Και το έζησαν στο φουλ. Με βόλτες με βέσπα στην Αιώνια Πόλη -πώς αλλιώς- με συναυλίες, με επισκέψεις σε μουσεία ως γνήσιοι τουρίστες και φυσικά πολλή αγάπη.

Το ταξίδι το είχαμε δει, αφού η Λένα Παπαληγούρα που αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για τη νέα σειρά "Μαύροι Πίνακες", έβαλε πολλές φωτογραφίες από αυτό, αν κια δεν συνηθίζει να κοινοποιεί πολλά πράγματα από την προσωπική της ζωή, αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως όλο το οργάνωσε ο άντρας της για έκπληξη. Το αποκάλυψε η ίδια όμως σε συν΄τνευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί και τον Γιώργο Πράσινο.

«Ήταν ένα ταξίδι για την επέτειο του γάμου μας. Το κανόνισε ο Άκης. Βρήκα ένα κενό από τα γυρίσματα και τις παραστάσεις από τις Ικέτιδες και πήγαμε για τέσσερις μέρες στη Ρώμη. Ήταν έκπληξη, δεν το ήξερα, και περάσαμε μαγικά. Πήγαμε σε συναυλίες, φάγαμε υπέροχα, ξεχαστήκαμε».

Ενώ αμέσως μετά η Λένα Παπαληγούρα ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει η σχέση της με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό των παιδιών τους:

«Με τον Άκη έχουμε στενή σχέση οι δυο μας και ευτυχώς παραμένει το κομμάτι που είμαι ερωτευμένη μαζί του. Αυτό που αλλάζει είναι πως μειώνεται ο χρόνος με τον σύζυγό σου. Έχουμε όμως καταφέρει να βρούμε τη χρυσή τομή. Προσπαθούμε, δεν αφήνουμε το κομμάτι της μεταξύ μας σχέσης. Είμαστε μια ομάδα και τώρα η ομάδα έχει μεγαλώσει. Όμως είναι σημαντικό να είσαι παρών στα πρώτα χρόνια των παιδιών σου, είναι τα χρόνια που δομείται η προσωπικότητά τους. Δεν το κάνω γιατί πρέπει, αλλά γιατί το θέλω. Οι γιοι μου είναι η δύναμή μου και η ξεκούρασή μου»

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 09:29