Στέλιος Ρόκκος: Σηκώθηκε 5:30 το πρωί να δει τα αερόστατα και δεν πέταξε ούτε ένα

Στέλιος Ρόκκος: Σηκώθηκε 5:30 το πρωί να δει τα αερόστατα και δεν πέταξε ούτε ένα
Αυτή είναι πίκρα

Αξέχαστο θα του μείνει του Στέλιου Ρόκκου το ξύπνημα στις 5:30 το πρωί στην Καππαδοκία. Είναι η τοπική ατραξιόν. Εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται αυτή την περιοχή της Τουρκίας σηκώνονται τουλάχιστον μία από τις μέρες της παραμονής τους αχάραγα για να πάνε σε διάφορα σημεία της περιοχής και να πετάξουν με αερόστατα πάνω από το τόσο ιδιαίτερο τοπίο και να απολαύσουν τη ανατολή του ήλιου από ψηλά.

Ναι, είναι βάρβαρο, δεν λέμε. Οι tour operators ζητάνε να βρίσκεσαι στους χώρους προετοιμασίας και απογείωσης των αερόστατων τουλάχιστον μία ώρα πριν από την ανατολή του ήλιου (που διαφέρει ανά εποχή φυσικά ως ώρα) κι ενώ ήδη ετοιμάζονται τα αερόστατα που δεν είναι υπερηχητικά σκάφη και χρειάζονται μια αργή διαδικασία για να ανεβούν. Είναι όμως μια μοναδική εμπειρία και ένα εκπληκτικό θέαμα καθώς ο ουρανός της Καππαδοκίας γεμίζει από εκατοντάδες αερόστατα που κινούνται αργά πάνω από όλη την τοποθεσία.

STELIOS_ROKKOS_NEW_KAPPADOKIA_3bd49.jpg

Αυτό αποφάσισε να κάνει και ο Στέλιος Ρόκκος στο πρόσφατο roadtrip του με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα. Ξύπνησε και σηκώθηκε και εκείνη του είπε πως δεν θα ακολουθήσει γιατί ψιλοαρρώστησε στο ταξίδι και ήθελε να κοιμηθεί λίγο παραπάνω αφού αυτή θα ήταν και η μέρα που θα ξεκινούσαν το ταξίδι της επιστροφής τους προς τη Λήμνο.

Και δείτε τι έγινε...

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 08:06