Ναταλί Κάκκαβα: Καταγγέλλει σωματική επίθεση κατά του συζύγου της Γρηγόρη Γκουντάρα

17.10.2024
Ναταλί Κάκκαβα: Καταγγέλλει σωματική επίθεση κατά του συζύγου της Γρηγόρη Γκουντάρα
Και η καταγγελία της είναι δημόσια και ονομαστική

Δεν είναι άγνωστη η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες ανάμεσα στην εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο του δήμου Σαρωνικού, Ναταλί Κάκκαβα και του συνδυασμού με τον οποίον κατέβηκε υποψήφια. Η ίδια διαχώρισε τη θέση της από εκείνους καιρό τώρα και φαίνεται πως πλέον οι σχέσεις τους είναι στα άκρα.

Η Ναταλί Κάκκανα με ένα μακροσκελές ποστ καταγγέλλει δημόσια πως στο Δημοτικό Δυμβούλιο ο σύζυγός της και γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας δέχτηκε σωματική επίθεση!

«Στοπ στη Βία. Ο στενότατος συνεργάτης του Δήμου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΆ στο σύζυγο μου Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου..

Συγκεκριμένα κινήθηκε απειλητικά προς εκείνον, κολλώντας το πρόσωπό του στο πρόσωπο του συζύγου μου, πιάνοντας τον ταυτόχρονα από τα πλευρά.. Ευτυχώς, που ο σύζυγος μου μιας και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απεριόριστα κάθε ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΙΚΉΣ ΒΙΑΣ αντέδρασε ήρεμα, στην πρωτοφανή αυτή προσπάθεια πρόκλησης του ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ συνεργάτη και με τη μεσολάβηση του παριστάμενου κόσμου τον απομάκρυναν, αποφεύγοντας τα χειρότερα...

Εκείνος βέβαια συνέχισε εν εξάλλω να φωνάζει, εξαπολύοντας λεκτικές ύβρεις προς εμένα και το συζυγο μου..

Είναι καθαρά θέμα της ψύχραιμης αντίδρασης του Γρηγόρη, που δεν εξελίχθηκαν χειρότερα τα πράγματα..
Βρε πάτε καλά?

ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΊΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ?

Η αιτία ήταν η δική μου αποκάλυψη στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι συγγενής ά βαθμού της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ,που πολύ συχνά κουνά σε όλους το δάχτυλο περι ηθικής, κατέχει διπλή θέση τόσο στο Δήμο Σαρωνικού όσο και σε όμορρο Δήμο, Χωρίς να έχει πάρει το πτυχίο της,
στερώντας τη έτσι από δύο συνανθρώπους μας που ενδεχομένως θα την είχαν περισσότερη ανάγκη,(αφού όπως παραδέχτηκε και η ίδια, θα μπορούσε να κάθεται μιας και ο μπαμπάς της έχει πολλά χρήματα).

Αντί λοιπόν, να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που εκμεταλλευόμενοι κάποιοι τη θέση μας, δημιουργούμε διπλοθεσίτες με ωραιότατους μισθούς(χωρίς τα τυπικά προσόντα),προβαίνουμε σε επίθεση ζητώντας και τα ρέστα.. Το νομιμοφανές δεν είναι και Ηθικό..

Ε λοιπόν ΟΧΙ Κύριοι..
Θα σας το ξαναπώ.. την αλήθεια δεν θα σταματήσω να τη λέω ποτέ.. Όσο και αν σας πονάει..Όσο και αν προσπαθείτε με τραμπουκισμούς σωματικούς και λεκτικούς,να μου φράξετε το στόμα..

Καταδικάζω απερίφραστα την κίνηση του στενότατου και σε θέση κλειδί στο Δήμο συνεργάτη του Δημάρχου και ΖΗΤΏ ΑΠΌ ΕΚΕΊΝΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΟΎ..
Ντροπή..
Ντροπή..
Ντροπή..

ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΩΡΑ..

Και αργήσατε ήδη..» έγραψε στο ποστ της.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 09:40