Κατερίνα Στικούδη: Lion King theme party για τον 3χρονο γιο της Βύρωνα

20.10.2024
Κατερίνα Στικούδη: Lion King theme party για τον 3χρονο γιο της Βύρωνα
Hakuna Matata... παντού!

Είναι ως τώρα η αγαπημένη παιδική ταινία του τρίχρονου γιου της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη. Οι περιπέτειες του Σίμπα, του Τιμόν και του Πούμπα στο λατρεμένο Lion King ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους και είναι από τα κινούμενα σχέδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές από το 1994 που βγήκε η πρώτη ταινία.

STIKOUDI_PARTY_GIOU_VYRWNA_5_89468.jpeg

Και αν ξέρουμε λίγο την Κατερίνα, είμαστε σίγουρες πως το Hakuna Matata τραγουδιέται και χορεύεται συχνά με τον μικρό Βύρωνα στο σπίτι τους. Έτσι όταν έπρεπε να διαλέξουν theme για το πάρτι των τρίτων γενεθλίων του, δεν ζορίστηκαν και πολύ. Ήταν σίγουροι πως οι ήρωες του Lion King θα τον ενθουσίαζαν και δεν έπεσαν έξω.

STIKOUDI_PARTY_GIOU_VYRWNA_1_0df7c.jpeg

Ο κήπος του σπιτιού τους μεταμορφώθηκε σε jungle με τους τρεις σταρ της ταινίας να πρωταγωνιστούν παντού.

STIKOUDI_PARTY_GIOU_VYRWNA_3_e1f52.jpeg

Στα cupcakes, pop cakes. στην εντυπωσιακή τούρτα, στις μπαλονοκατασκευές και γενικά παντού. Και ήταν ένα πραγματικό όνειρο για τον μικρό τους και τους φίλους του που ήρθαν για το πάρτι του.

STIKOUDI_PARTY_GIOU_VYRWNA_4_1fadd.jpeg

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν πραγματικά αξέχαστα. Τα γενέθλια του Βύρωνα ήταν στις 17 Οκτωβρίου αλλά καθώς έπεφταν καθημερινή το πάρτι έγινε το Σάββατο το απόγευμα και θα τους μείνει αξέχαστο.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2024 - 21:51