Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με το ποσό που της ζήτησαν να πληρώσει για μια ομελέτα στο Κολωνάκι

21.10.2024
Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με το ποσό που της ζήτησαν να πληρώσει για μια ομελέτα στο Κολωνάκι
Instagram MariaSolomouofficial
Δύσκολη Κυριακή πέρασε η ηθοποιός

Η Μαρία Σολωμού έχει σήμερα πρεμιέρα. Η παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. στο Μικρό Χορν στην οποία πρωταγωνιστεί ξεκινάει το βράδυ και χθες φυσικά είχε γενική πρόβα. Έτσι η Μαρία Σολωμού παρά το γεγονός οτι ήταν Κυριακή βγήκε από νωρίς το πρωί στον δρόμο με κατεύθυνση το θέατρο.

Έλα όμως που οι δρόμοι ήταν όλοι κλειστοί. Βλέπετε χθες γινόταν στο κέντρο ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας και υπήρχαν παντού κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Και η Μαρία μέσα στο αμάξι της σε απόγνωση!

Και κάπου εκεί αποφάσισε να κάνει μια στάση στο Κολωνάκι για να πάρει την ομελέτα που τρώει λόγω διατροφής. Σκέτα αυγά και φέτα. Και καθώς το μαγαζί που συνήθως την παίρνει ήταν κλειστό, πήγε στο κέντρο του Κολωνακίου σε πολύ γνωστό στέκι για brunch. Τι το ήθελε;

Βέβαια που να φανταστεί αυτό που θα ζούσε. Όταν ήρθε η ώρα να την παραλάβει της είπαν την τιμή και έπαθε συμφόρηση. 18,90 για μια ομελέτα έστω και με δύο εξτρά αυγά, αλλά σκέτα αυγά και φέτα, το λες και αισχροκέρδια. Δεν την αδικούμε που είπε ευχαριστώ δεν θέλω και παρά το γεγονός οτι την έιχαν ήδη χτυπήσει στην ταμειακή και δεν κώλωσε για το πως θα τη σχολιάσουν. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά το δημοσιοποίησε κιόλας μέσα στα νεύρα.

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι η ομελέτα. Δεν την αδικούμε καθόλου βέβαια. Δίκιο είχε και σε αυτό και στην απορία της πώς γίνεται με τέτοιες τιμε΄ς το μαγαζί να είναι πάντα φίσκα. Keep calm Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. έχεις πρεμιέρα...

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 01:25