Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Η Σκορδά μίλησε για χωρισμό, η ίδια η Ματίνα είπε είναι δίπλα του…

21.10.2024
Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Η Σκορδά μίλησε για χωρισμό, η ίδια η Ματίνα είπε είναι δίπλα του…
Papadakis Press
Μπερδευτήκατε; Κι εμείς ομολογούμε

Η Φαίη Σκορδά δεν συνηθίζει να λέει πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα αν πρώτα δεν τα έχει διασταυρώσει. Και σήμερα με αφορμή ένα περίεργο story που ανέβασε και κατέβασε ο Βασίλης Πορφυράκης την Παρασκευή, αποκάλυψε στο Buongiorno πως η ίδια έμαθε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό», έγραφε ο Βασίλης Πορφυράκης στο επίμαχο story του.

«Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας το θέμα.

Κι εδώ τίθεται και το εξής ερώτημα. Νωρίτερα σήμερα η Ματίνα Νικολάου δήλωνε μιλώντας στο Breakfast@Star πως είναι δίπλα του και τον στηρίζει (με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με το τραγούδι του «Παραμιλάς» που έβγαλε και ο Γιώργος Τσαλίκης)

«Ούτε στο δικό μας επάγγελμα είναι εύκολα και ιδανικά πάντα τα πράγματα, πόσο μάλλον στους τραγουδιστές. Το συζήτησα με τον Βασίλη. Δεν υπάρχει στεναχώρια, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να στεναχωρηθεί κανείς. Αυτό είναι κάτι επαγγελματικό που αφορά εκείνον κι εγώ είμαι δίπλα του να τον στηρίξω σε κάθε του απόφαση»

Τι συμβαίνει οέο; Μήπως είχαν κανένα καυγαδάκι και το ότι το κατέβασε ο Βασίλης Πορφυράκης άμεσα τα ξαναβρήκαν γρήγορα; Πάντως όλο είναι περίεργο και το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια μαζί για να το διέλυσαν για ένα καυγά.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 13:12