H Ελένη Τσολάκη είδε στον ύπνο της την εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

21.10.2024
H Ελένη Τσολάκη είδε στον ύπνο της την εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Αν βγει αληθινή θα πηγαίνουμε για προβλέψεις...

Μια πραγματικά απολαυστική αποκάλυψη έκανε σήμερα η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού" για ένα όνειρο που είδε και που περιελάμβανε την εκπομπή που αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega, εκτός από τη συμεμτοχή του στο Buongiorno της Φαίης Σκορδά.

Η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε από τη Θεσσαλονίκη στην κάμερα της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ρωτήθηκε και για την πορεία της Φαίης στην τηλεθέαση -που σκίζει- αλλά και για το τι θα γίνει με τη δική του εκπομπή τελικά.

«Όποιος πει ότι η πρωινή ζώνη είναι οτιδήποτε άλλο από μαραθώνιος δεν γνωρίζει τηλεόραση. Συγγνώμη που ακούγομαι ενδεχομένως αλαζόνας ή αυτό που λέω υπερφίαλο αλλά είναι αλήθεια. Έχω δει και σε ομάδες να συμμετέχω και απέναντι από ομάδες πολύ καλές αρχές που όπως λες είναι το ήμισυ του παντός, να ανατρέπονται. Στις δύο εβδομάδες το έχω δει, στους δύο μήνες το έχω δει, μετά τα Χριστούγεννα το έχω δει και δύο μήνες πριν τελειώσει η σεζόν. Έχω παράδειγμα στο μυαλό μου που ξεκίνησε με 40% πάνω κι έχασε» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τονίζοντας για το θέμα της δικής του εκπομπής πως ότι αποφασίσει το κανάλι θα γίνει.


Σχολιάζοντας αυτό το μέρος των λεγομένων του αλλά και το τι θα γίνει τελικά με τη δική του εκπομπή η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως είδε την εκπομπή του σε όνειρο στον ύπνο της και έφαγε τρελό τρολάρισμα από τους συνεργάτες της.

«Το θέμα είναι να τη δει κι εκείνος στον ξύπνιο του γιατί του αξίζει και το δικαιούται» της είπε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού της είπε να δώσει τη σκαλέτα…
Η παρουσιάστρια συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είδε μια εκπομπή με καλεσμένο και δράσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 12:54