Πέννυ Μπαλτατζή: Πώς βιώνει την τρίτη της εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

25.10.2024
Πέννυ Μπαλτατζή: Πώς βιώνει την τρίτη της εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού
Η τρίτη της εγκυμοσύνη ήταν απρόσμενη

Και δεν το έκρυψε. Το έγραψε η ίδια η Πέννυ Μπαλτατζή στο ποστ που έκανε για να ανακοινώσει πως περιμένει το τρίτο της παιδί. Και καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, αποκάλυψε πολλά για τα συναισθήματα τόσο της ίδιας όσο και των δύο μεγαλύτερων παιδιών της για το μωρό που έρχεται ενώ είπε δημόσια και το φύλο του παιδιού που περιμένει.

«Ξαφνικά τρία παιδιά. Αυτό μου ήρθε λίγο… Μου πήρε λίγο να το συνειδητοποιήσω»

-Ο Κάρολος και η Αμέλια πόσο χρονών είναι;

«5 και δύο και κάτι. Ειδικά ο Κάρολος που τώρα συζητάμε πολύ διαφορετικά όλα μου λέει: «Θα τον περιμένω και ξέρω που θα κοιμάται, θα κοιμάται στο κάτω κρεβάτι από μένα», έχει κουκέτα που την έχει φτιάξει ο παππούς, ο μπαμπάς μου και το περιμένει πώς και πώς»

-Τώρα που λες κουκέτα θέλει άλλη οργάνωση το σπίτι…

«Άσε, μη μου το θυμίζεις. Εν τω μεταξύ νιώθω αυτό που λένε το nesting. Η γυναίκα όταν έρχεται κοντά στο να θέλει να οργανώσει το σπίτι, την πιάνει ένα πράγμα, θέλει να είναι έτοιμα κι εγώ το έχω πάθει εδώ και κανά μήνα. Έχει αρχίσει και με τρώει. Θέλω να βελτιώσω το τριγύρω περιβάλλον. Κάνω συνέχεια ξεκαθάρισμα. Και πάντα λέω, έχουμε τα πάντα η φέρνετε άλλα. Κι εμένα με ενδιαφέρει να είμαι κοντά στα παιδιά κι ας μην είναι το σπίτι μαζεμένο»

-Τα βρεφικά ρούχα τα είχες δώσει;

«Εννοείται… Αλλά τα περισσότερα τα έχει η αδερφή του άντρα μου που κι εκείνη έχει δύο αγόρια κι εγώ αγόρι περιμένω, οπότε θα μου δώσει. Η ανακύκλωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα γιατί τα παιδιά δεν προλαβαίνουν να τα χαλάσουν»

Ενώ αποκάλυψε και πώς την στρίμωξε ο γιος της για την εγκυμοσύνη και πώς αντέδρασε η ίδια στις ερωτήσεις του.

«Με στρίμωξε προχθές καλά. Και του λέω επειδή δεν ξέρω αν θα στο πω καλά, πήρα και πήγα δυο τρία βιβλία και αρχίσαμε να διαβάζουμε και μου έλεγε…ναι, χαχα, ναι χαχα και γέλαγε και λέω το παιδί μου ή αμηχανία νιώθει, γιατί αφορούσε το πώς μπήκαν μέσα τα σποράκια… Χάρηκα πάρα πολύ που με ρώτησε γιατί την περίμενα αυτή την ερώτηση αλλά ήθελα κι εγώ να του το πώς πολύ ειλικρινά και αληθινά και κανονικά. Οπότε βλέπουμε και βίντεο τώρα του πώς είναι μέσα, πώς μεγαλώνει το μωρό κι έχει τρελαθεί παιδιά. Εδώ εντυπωσιαζόμαστε εμείς»

-Όταν ρωτάνε απαντάς, και πάλι καλά μπήκες στη διαδικασία να πάρεις ένα βιβλίο…

«Δεν πήρα ένα, πήρα 10..»

-Αυτή την υπερπληροφόρηση που υπάρχει πάνω στα θέματα της μητρότητας πώς τη διαχειρίζεσαι;

«Θα σου απαντήσω από την εμπειρία. Βλέπω ότι το παιδί σε πάει. Δηλαδή βλέπεις τι ανάγκες και ακολουθείς. Εσύ ότι κι αν έχεις οργανώσει από πριν….no. Δεν παίζει αυτό. Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν αλλά τα παιδιά μας πάνε. Ακούω μαμάδες που είναι στο νήπιο και μιλάνε για το γυμνάσιο… Βήμα, βήμα…»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 13:22