Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση: Το άλμπουμ της βάπτισης της κόρης τους

26.10.2024
Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση: Το άλμπουμ της βάπτισης της κόρης τους
Τρισευτυχισμένοι και συγκινημένοι οι γονείς της Ουρανίας Μαρίας

Μια μέρα χαράς και μάλιστα στον τόπο του. Στο μέρος που μεγάλωσε και λατρεύει ο Ντάνος περιτριγυρισμένος από όλους τους δικούς του ανθρώπους. Οικογένεια και πολύ στενοί φίλοι. Αυτή ήταν η επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση για τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο.

Σε μοναστήρι τελικά, αλλά όχι εκεί που είχε αρχικά μαθευτεί αλλά στο μοναστήρι της Ευαγγελίστριας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Σκιάθου έγινε η βάφτιση της 9 μηνών "φραουλίτσας" τους με το ανάλογο ντεκόρ και στολισμό και νονό τον ξάδερφο του Ντάνου, Νίκο Πρέκα.

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_VAPTISSI_5_ac9fb.jpg

Μια εντελώς διαφορετική επιλογή από αυτή που έκαναν για τον γάμο τους που ήταν ανοιχτός και φουλ κοσμικός πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα γκρι κοσοτύμι του Νίκου Αποστολόπουλου και η Δήμητρα Βαμβακούση με ένα ρομαντικό λευκό μίνι φόρεμα με sneakers -να έχει άνεση κινήσεων στο λιθόστρωτο προαύλιο του μοναστηριού- και οι δύο έλαμπαν από χαρά.

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_VAPTISSI_1_e34f2.webp

Τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσε το Skiathoschannel, που νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και το προσκλητήριο με το ιδιαίτερο ποιήμα και απαθανάτιζαν κυρίως το ζευγάρι και τον στολισμό καθώς ο Γιώργος Αγεγλόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είχαν από την αρχή κάνει σαφές πως δεν επιθυμούν να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες της μικρής -και οι ίδιοι έβαλαν μόνο μία- από το μυστήριο.

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_VAPTISSI_7_66c48.jpg

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_VAPTISSI_6_162ad.jpg

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_VAPTISSI_4_2b349.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 19:19