Ελίνα Παπίλα: «Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά ήταν άκομψο»

26.10.2024
Ελίνα Παπίλα: «Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά ήταν άκομψο»
Εκτός τηλεόρασης η Ελίνα Παπίλα φαίνεται πως αποφάσισε να...σπάσει αυγά

Κι ενώ καθ' όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας στο Star αρχικά και στον Ant1 στη συνε΄χεια ήταν πολύ προσεχτική να μη δυσαρεστήσει κανέναν, κάνοντας και τα πρώτα της βήματα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, πλέον η Ελίνα Παπίλα απελευθερώθηκε.

Έτσι όταν είδε τον τρόπο που η Φαίη Σκορδά πάσαρε το βίντεο με τις δηλώσεις που της έκαναν οι ρεπόρτερ της εκπομπής Buongiorno, δεν το άφησε να πέσει κάτω. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ανάμεσα στα θέματα της Παρασκευής στην εκπομπή υπήρχε κι ένα βίντεο με μια μίνι συνέντευξη της Ελίανς Παπίλα. Περνώντας στο εν λόγω θέμα η Φαίη Σκορδά, δίνοντας δηλαδή την πάσα για το βίντεο είπε:

«Θα είμαι ειλικρινής. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε πολύ γρήγορες πάσες, για να προλαβαίνουμε να παίζουμε πάρα πολλά θέματα. Η αρχισυντάκτρια μας επιμένει, λοιπόν, να παίξουμε την Ελίνα Παπίλα, που την εκτιμώ, την αγαπώ αλλά δεν καταλαβαίνω… έχουμε ξαναπαίξει δηλώσεις της και έχει πει η κοπέλα ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση» και συμπλήρωσε πως η αρχιστυντάκτριά της λέει πως είναι γουρλού και άρα την παίζουμε γιατί είναι γουρλού...

Και η Ελίνα Παπίλα απάντησε. Κι εδώ που τα λέμε ακούγοντάς τα όσα είπε στο Tiktok της σε αυτό το θέμα δεν έχει άδικο...

«Είδα στην τηλεόραση που έπαιξαν κάποιες δηλώσεις μου, και αναρωτιόντουσαν γιατί παίζουν τις δηλώσεις μου. Οι ίδιοι δηλαδή που ήρθαν και μου ζήτησαν να κάνω δηλώσεις, αναρωτιούνται γιατί παίζουν τις δηλώσεις μου. Άλλο level. Το story ποιο είναι… Ήρθαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ραδιόφωνο, 8 τη νύχτα, μετά την εκπομπή και μου ζήτησαν να μιλήσω στην κάμερα» είπε η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε:

«Κάθισα ευγενικά, όμορφα, ειλικρινά και μίλησα με χαρά. Μην έρχεστε. Δε μιλάς, «είσαι ντίβα και αγενής». Μιλάς, «γιατί παίζουμε αυτά που είπε;». Άλλη πίστα. Έχει γίνει τόσος ντόρος τον τελευταίο καιρό ότι οι ρεπόρτερς πηγαίνουν σε διάφορα μέρη να βρουν ανθρώπους, να αποσπάσουν κάποια δήλωση και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ευγενικά και όμορφα γιατί εργάζονται. Το καταλαβαίνω και το αναγνωρίζω αυτό και είμαι αυτής της άποψης κι εγώ». «Έρχονται λοιπόν σε εμένα. Απαντώ. Και μετά ακούω, «γιατί παίζουμε αυτά που απάντησε η Ελίνα;». «Γιατί ήρθατε;» είναι το θέμα. Για να προλάβω και τον επόμενο σχολιασμό, λοιπόν, δεν πιστεύω ότι το σχόλιο της Φαίης Σκορδά ήταν κακοπροαίρετο. Πιστεύω όμως ότι ήταν άκομψο»

@elinapapila Δεν είναι να απορείς; ☺️ #foryou #foryoupage #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Elina Papila

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 22:52