Μυστικός έρωτας για Βίσση!

02.02.2009
Ο έρωτας με έρωτα περνάει και στην περίπτωση της Άννας Βίσση αυτός ο στίχος ταιριάζει γάντι! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρέφει στην Αθήνα όχι μόνο με τον καινούργιο της δίσκο, αλλά και με το νέο της αμόρε, αφού οι φήμες τη θέλουν να είναι πάλι

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και στην περίπτωση της Άννας Βίσση αυτός ο στίχος ταιριάζει γάντι! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρέφει στην Αθήνα όχι μόνο με τον καινούργιο της δίσκο, αλλά και με το νέο της αμόρε, αφού οι φήμες τη θέλουν να είναι πάλι ερωτευμένη.

Είναι γεγονός ότι η Άννα Βίσση, πέρα από σωστή επαγγελματίας, είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα, ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι τον τελευταίο καιρό είναι και μια ερωτευμένη γυναίκα. Οι συχνές εμφανίσεις της με έναν άντρα στο πλευρό της έδωσαν τροφή για σχόλια, που θέλουν την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να ζει έναν καινούργιο δυνατό έρωτα.

Ο χωρισμός από τον Χρίστο
Πριν από λίγους μήνες δόθηκε τέλος στον έρωτά της με τον Χρίστο Ψωμόπουλο. Η σχέση τους περνούσε κρίση εδώ και καιρό και η απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους αποτελούσε μονόδρομο. Το μοναχικό διάστημα που πέρασε η Άννα είχε το χρόνο για να κάνει έναν απολογισμό και να ψάξει βαθιά μέσα της τι ζητάει από τη ζωή της. Η γνωριμία της, λοιπόν, με ένα γοητευτικό επιχειρηματία φαίνεται ότι τη βοήθησε να γυρίσει πιο εύκολα τη σελίδα...

Αινιγματικές κινήσεις
Στο παρελθόν η τραγουδίστρια μας είχε συνηθίσει να μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά της και να μην κρατάει μυστικά. Αυτή τη φορά, όμως, προσπαθεί να κρατήσει πράγματα μακριά από τα φώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, επειδή η σχέση είναι πολύ πρόσφατη, θέλει να περάσει λίγος καιρός, να ζήσει κάποια πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο, να σιγουρευτεί για τα συναισθήματά της και να μην είναι απλώς ένας ενθουσιασμός, και μετά να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι υποψιασμένοι, που ισχυρίζονται ότι θα κάνει αποκαλύψεις για τη νέα της σχέση λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο την άνοιξη, έτσι ώστε να βρεθεί πάλι στο προσκήνιο και στο επίκεντρο της δημοσιότητας.