Έγκυος η Ράνια Θρασκιά!

30.01.2009
Η εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει και η Ράνια δίνει την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει που της έχει ομορφύνει τη ζωή... Τι συμβαίνει στη δημοφιλή παρουσιάστρια και δείχνει ανανεωμένη;

Η εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει και η Ράνια δίνει την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει που της έχει ομορφύνει τη ζωή... Τι συμβαίνει στη δημοφιλή παρουσιάστρια και δείχνει ανανεωμένη; Εδώ και λίγο καιρό η Ράνια Θρασκιά κοιτάζει πραγματικά μπροστά... Στο μέλλον, στη στιγμή που θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Και αυτή η στιγμή δεν είναι πολύ μακριά για την παρουσιάστρια, αφού διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους συνεργάτες της στο Alter ότι η Ράνια βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη φάση και όλοι προσπαθούν να σταθούν στο πλάι της και να μην τη στεναχωρήσει τίποτα.

Η ίδια βέβαια προτιμάει να μη μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, ακολουθώντας την αρχή να μην την ανακοινώσει πριν αρχίσει να γίνεται εμφανής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, εδώ και λίγο καιρό κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η κατάστασή της. Συγκεκριμένα, έχει δώσει οδηγίες στο σκηνοθέτη της εκπομπής, ώστε να της τραβάει πλάνα που να κρύβουν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.