Και μαζί και μόνοι

11.02.2009
Μοναχικοί Βαλεντίνοι λέγαμε ότι θα είναι δύο ωραίοι της ΤV ανήμερα της γιορτής του έρωτα. Ωστόσο, μόνο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και όχι o Ιωσήφ Μαρινάκης επέστρεψε στο κλαμπ των ελεύθερων και περιζήτητων αντρών. Γιατί ο δεύτερος πάνω που πύκνωσαν οι φήμες για χωρισμό φρόντισε να τις διαψεύσει.

Μοναχικοί Βαλεντίνοι λέγαμε ότι θα είναι δύο ωραίοι της ΤV ανήμερα της γιορτής του έρωτα. Ωστόσο, μόνο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και όχι o Ιωσήφ Μαρινάκης επέστρεψε στο κλαμπ των ελεύθερων και περιζήτητων αντρών. Γιατί ο δεύτερος πάνω που πύκνωσαν οι φήμες για χωρισμό φρόντισε να τις διαψεύσει. Είναι ένας χωρισμός που δεν τον περίμενε η showbiz, αλλά τις τελευταίες μέρες ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται ότι έβαλε το «χεράκι» του και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισε από την όμορφη δικηγόρο, την Παναγιώτα, με την οποία είχαν σχέση τον τελευταίο χρόνο. Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση είχε γίνει στο γάμο του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου και όλοι τότε είχαν να το λένε πόσο ταιριαστό ζευγάρι ήταν. Φαίνεται όμως ότι η πολλή δουλειά γυρίσματα για το «Έχω ένα μυστικό» και θέατρο, καθώς ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στο «Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας» απομάκρυναν το ζευγάρι και, παρόλο που σχεδόν συζούσαν, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μαύρα σύννεφα. Όπως συζητιέται σε καλλιτεχνικούς κύκλους, όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι πήγαινε για γάμο, αφού ο Αλέξανδρος θέλει πολύ να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχουν πυκνώσει οι μοναχικές του εμφανίσεις, ενώ πριν δεν πήγαινε σχεδόν πουθενά χωρίς την Παναγιώτα του.

«Αγκάθι» η απόσταση
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι στα πάνω του τηλεοπτικά ως αδερφός του «Λάκη του γλυκούλη», αλλά πήρε και μια πίκρα, γιατί το θεατρικό «Νοέμβριος», στο «Εμπορικόν», στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε, κατέβηκε. Ευτυχώς, όμως, η προσωπική του ζωή εξακολουθεί να είναι ρόδινη. Ο δεσμός του εδώ και αρκετούς μήνες με την όμορφη Θεσσαλονικιά Χρύσα Καλπάκη, αντίθετα με όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Όλοι όσοι τους έχουν δει σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως πριν από λίγο καιρό στο «Guzel», μιλούν για ένα πολύ δεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι. Μάλιστα, τόσο η Χρύσα όσο και ο Ιωσήφ έκαναν τακτικά το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί, ενώ τον τελευταίο καιρό σκέφτονταν ακόμη και να συγκατοικήσουν. Ποιος λοιπόν άρχισε να διαδίδει ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους; Γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τελικά η απόσταση δεν τους κούρασε. Ούτε αυτό που συζητιέται τις τελευταίες μέρες σε καλλιτεχνικούς κύκλους, ότι δήθεν μόλις έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης, το συζήτησαν και επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ιωσήφ και Χρύσα, διαψεύδοντας όλους, εμφανίστηκαν μαζί σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Να περιμένουμε λοιπόν ότι σύντομα θα ορίσουν ημερομηνία γάμου; Ή να κρατάμε μικρό καλάθι μήπως και μαζί με τους καπνούς υπήρχε τελικά και φωτιά; Ευχόμαστε να είναι όλα καλά και γρήγορα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.