Ο Νοράιρ στην πρεμιέρα της Άντζελας

11.02.2009
Πολλοί εξεπλάγησαν πριν από λίγες μέρες όταν είδαν τον Νοράιρ Σαπουντζιάν να περνάει την είσοδο του νυχτερινού κέντρου «Ηχοδρόμιο», στο οποίο τραγουδάει η Άντζελα Δημητρίου. Οι δυο τους άλλωστε απασχολούν κατά καιρούς τα μέσα με το αν είναι μαζί ή όχι.

Πολλοί εξεπλάγησαν πριν από λίγες μέρες όταν είδαν τον Νοράιρ Σαπουντζιάν να περνάει την είσοδο του νυχτερινού κέντρου «Ηχοδρόμιο», στο οποίο τραγουδάει η Άντζελα Δημητρίου. Οι δυο τους άλλωστε απασχολούν κατά καιρούς τα μέσα με το αν είναι μαζί ή όχι. Ετσι, η άφιξή του εκείνο το βράδυ στο μαγαζί δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα, στο νυχτερινό κέντρο βρισκόταν και η κόρη της Όλγα, η οποία καθόταν σε άλλο τραπέζι από εκείνο του Νοράιρ. Το συγκεκριμένο βράδυ, πάντως, η Άντζελα Δημητρίου έδειχνε να μην ενοχλείται από την παρουσία του ακόμη και τη στιγμή που βρέθηκε στην πίστα. Ο Νοράιρ μάλιστα δεν παρέλειψε να τη συγχαρεί και προσωπικά μετά το τέλος του προγράμματος για την εμφάνισή της.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο, όπως ήταν φυσικό, είχαν καρφώσει τα βλέμματά τους στον Νοράιρ και στην Άντζελα , θέλοντας προφανώς να βγάλουν τη μεγάλη είδηση, ότι δηλαδή είναι πάλι μαζί.

Γι αυτό και προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν κάθε κίνησή τους. Όμως, δεν κατάφεραν να βγάλουν και πολλά συμπεράσματα, καθώς καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν συνέβη τίποτε χαρακτηριστικό ανάμεσά τους.

Δέσποινα Κωστορρίζου