Λίντσεϊ Λόχαν: "Η Σαμάνθα με αιφνιδίασε"!

23.04.2009
Τι είναι πιο επώδυνο από έναν χωρισμό που γίνεται σήριαλ στον τύπο; "Όταν δεν τον περιμένεις" ομολόγησε η Λίντσει Λόχαν σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Τι είναι πιο επώδυνο από έναν χωρισμό που γίνεται σήριαλ στον τύπο; "Όταν δεν τον περιμένεις", ομολόγησε η Λίντσεϊ Λόχαν σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η 22χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για τον απρόσμενο χωρισμό της από την 31χρονη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) στις αρχές του μήνα, στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερες: "Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν είχα ιδέα για το τι με περίμενε. Είχα να τη δω περίπου μια εβδομάδα. Εξαφανίστηκε χωρίς εξήγηση", είπε η Λόχαν.

Αρνήθηκε επίσης ότι την απάτησε: "Δεν είμαι υπέρ της απιστίας, έτσι δεν θα της το έκανα ποτέ αυτό". Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν ένοιωσε την ανάγκη να το βάλει στα πόδια μετά την δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός τους, η Λίντσεϊ φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει ότι όλος αυτός ο θόρυβος έβλαψε την καριέρα της:

"Θέλω πλέον να βάλω την ζωή μου σε μια σειρά και κυρίως την επαγγελματική, να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Λειτουργεί θετικά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή δεν βγαίνω με κάποιον. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και όταν είσαι συνέχεια με κάποιον αναγκαστικά το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε αυτόν, ξεχνάς όλα τα άλλα".

Τέλος δεν έκρυψε ότι μέσα της υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι μπορεί να τα ξαναβρούν με την Σαμάνθα: "Νοιάζομαι για την Σαμάνθα, και όταν όλα πάρουν τον δρόμο τους θα καταλάβει πόσο την αγαπώ!".