Τίμπερλεϊκ & Μπίελ σκοράρουν στο μπάσκετ!

23.04.2009
Τα περισσότερα διάσημα ζευγάρι είναι ντροπαλά και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα.

Τα περισσότερα διάσημα ζευγάρια είναι διακριτικά, προσπαθώντας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει με τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και τη φίλη του, ηθοποιό και μοντέλο, Τζέσικα Μπιέλ (Jessica Biel) που δεν δίστασαν να φιληθούν με πάθος μπροστά στις κάμερες σε αγώνα μπάσκετ των LA Lakers, στο Λος Αντζελες.

Διαψεύδοντας τις πρόσφατες φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, οι δυο τους έδειχναν να ξεχειλίζουν από ευτυχία καθώς ο σκηνοθέτης ζουμάριζε πάνω τους προβάλοντας στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου τον Τζάστιν, ενώ έβγαζε τα γυαλιά του και άρπαζε στην αγκαλιά του την Τζέσικα για να την φιλήσει με πάθος στο στόμα. Μετά, αφού αποχωρίστηκαν, ο Τζάστιν έγειρε προς τα πίσω κάνοντας ότι λιποθυμάει.

Το ρεσιτάλ πάθους που πρόσφερε το ζευγάρι στο κοινό, ζήλεψαν και άλλα διάσημα ζευγάρια που παρακολουθούσαν τον αγώνα, όπως ο Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hofman), που ακολουθώντας το παράδειγμα του Τζάστιν, φίλησε την γυναίκα του στόμα.

Αλλά ακόμη και όταν η προσοχή δεν ήταν στραμένη πάνω τους, ο Τζάστιν και η Τζέσικα έδειχνα να απολαμβάνουν τον έρωτα τους. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο σέξι τραγουδιστής είχε περασμένο το χέρι του στους ώμους της ηθοποιού.

Η ομάδα των Λέικερς (LA Lakers) κατάφερε να κερδίσει τους Ούτα Τζαζ (Utah Jazz) και να ικανοποιήσει τους διάσημους οπαδούς της που είχαν κατακλύσει την κερκίδα των VIP. Ανάμεσά τους βρισκόταν ο Τζακ Νίκολσον (Jack Nicholson) που γιόρταζε τα 73α του γενέθλια, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio), ο Άντι Γκαρσία (Andy Carcia), και o Μάικλ Κέην (Michelle Kane).

Η 26χρονη Τζέσικα και ο 28χρονος Τζάστιν έγιναν ζευγάρι τον περασμένο Μάιο, τέσσερις μήνες μετά την διάλυση του δεσμού του με την ηθοποιό Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz). Από τότε έχουν γίνει αχώριστοι και σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του τραγουδιστή: "Ο Τζάστιν θέλει να είναι συνέχεια μαζί της και αρχίζει να σκέπτεται σοβαρά τον γάμο".

Βέβαια τελευταία κυκλοφόρησαν φήμες περί χωρισμού όταν η Μπίελ εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι γενεθλίων της Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson). Όμως γρήγορα η αλήθεια αποκαταστάθηκε αφού το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, όπως επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι που τους ζουν από κοντά: "Εχουν ταιριάξει και όλα πάνε μια χαρά μεταξύ τους. Βέβαια μερικές φορές κάνουν διαφορετικά πράγματα μόνοι τους", λένε.