Λόχαν και Ρόνσον συναντιούνται κρυφά

27.04.2009
Σύμφωνα με βάσιμες φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο χωρισμός τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) επισκέφθηκε την πρώην της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) στο σπίτι της, στο Χόλιγουντ, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με βάσιμες φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο χωρισμός τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) επισκέφθηκε την πρώην της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) στο σπίτι της, στο Χόλιγουντ, την Πέμπτη το βράδυ.

Πρόκειται για το ίδιο διαμέρισμα όπου 22χρονη Λόχαν ζούσε μαζί με την 30χρονη Ρόνσον, πριν η ντι-τζέι αποφασίσει να αλλάξει κλειδαριές δίνοντας στη σύντροφό της να καταλάβει μ' αυτό τον τρόπο ότι χώρισαν, στις αρχές του μήνα.

Ο φωτογράφος που εντόπισε την ηθοποιό, είπε ότι η Λόχαν έδειχνε "ήρεμη...και ευτυχισμένη". Οι δυο τους έμειναν μαζί όλη τη νύχτα και η Λόχαν αναχώρησε απ' το σπίτι, περίπου στις έξι το πρωί.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους η Ρόνσον άλλαξε το προφίλ της συναισθηματικής της κατάστασης στο Facebook, από "αδέσμευτη", σε "μπερδεμένη".

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της η οξύθυμη ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι διατηρούν ακόμη επαφή με την Ρόνσον και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Ενδιαφέρομαι ακόμη για την Σαμάνθα και θα δούμε τι θα γίνει... Πιστεύω ότι σύντομα θα καταλάβει πόσο την αγαπώ". Ακόμη, λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους, είχε ομολογήσει κλαίγοντας ότι δεν αντέχει μακριά από την Ρόνσον αφού: "Η μοναξιά μου είναι αβάσταχτη"!