Ο Ντέσμοντ του "Lost" κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση

27.04.2009
Ο στάρ του "Lost" , Χένρι Ιαν Κιούσακ( Xenry Ian Cusiak) που υποδύεται τον Σκωτζέζο "Ντέσμοντ Χιούμ" στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, κατηγορήθηκε από πρώην υπάλληλο του καναλιού "ABC Entertainment" για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο σκωτσέζος σταρ του "Lost", Χένρι Ιαν Κάσικ ( Xenry Ian Cusick) που υποδύεται τον Ντέσμοντ Χιούμ στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, κατηγορείται από πρώην υπάλληλο του καναλιού ABC Entertainment για σεξουαλική παρενόχληση .

Η μήνυση εναντίον του 42χροονου ηθοποιού κατατέθηκε την Παρασκευή, στο Λος Άντζελες και στην αναφορά της, η ενάγουσα αναφέρει ότι ο Κάσικ άρχισε να την παρενοχλεί με διάφορους τρόπους, από τον Οκτώβριο του 2007.

Αν και τότε είχε μιλήσει γι΄αυτό στον ανώτερο της, εκείνος την συμβούλεψε απλά να αποφεύγει τον ηθοποιό. Μετά από 12 μέρες απολύθηκε από το κανάλι και η ίδια πιστεύει ότι έχασε την δουλειά της επειδή κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Η δημοσιογράφος που δούλευε για 10 χρόνια στην εταιρεία, δεν τα βάζει μόνο με τον ηθοποιό αλλά και με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής του που τον κάλυψαν.

Ο Κάσικ ξεκίνησε την καριέρα τους, ερμηνεύοντας κλασικούς ρόλους στο θέατρο αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό "Lost".