"Ξεκαθάρισμα λογαριασμών" η ληστεία της Λίντσεϊ Λόχαν

26.08.2009
Τρεις μέρες μετά την διάρρηξη του σπιτιού της στο Μπέρβερλι Χιλς, η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι υποψιάζεται για ηθική αυτουργό της κλοπής την πρώην ερωμένη της, Σαμάνθα Ρόνσον.
Τρεις μέρες μετά την διάρρηξη του σπιτιού της στο Μπέρβερλι Χιλς, η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι υποψιάζεται για ηθική αυτουργό της κλοπής την πρώην ερωμένη της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson).

Χωρίς να κατονομάζει το συγκεκριμένο πρόσωπο, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έγραψε χτες στο Twitter ότι νιώθει τρομοκρατημένη και "βιασμένη" μετά την έφοδο:

"Ξέρω ότι δεν ήταν ληστεία. Δεν πήραν ηλεκτρονικές συσκευές. Πήραν πράγματα που μόνο μια συγκεκριμένη παλιά φίλη ήξερε ότι είχαν σημασία για μένα", έγραψε σήμερα η εφημερίδα Sun.

"Με θλίβει πραγματικά και βέβαια, με τρομάζει :( ", συνεχίζει: "Λυπάμαι που είχα εξαφανιστεί για λίγο... Η ζωή μου έχει αναστατωθεί δεδομένης της διάρρηξη του σπιτιού μου και νιώθω βιασμένη".

Τα σχόλια της επιβεβαιώνουν τις φήμες που δημοσιεύτηκαν στη Chicago Sun-Times, σύμφωνα με τις οποίες εκλάπησαν "ενοχοποιητικά βίντεο και φωτογραφίες" μαζί με νομικά έγγραφα που "μπορούν να δημιουργήσουν αμηχανία" αν δημοσιευτούν στον τύπο.

Σύμφωνα με δήλωση της μητέρας της Λόχαν, Ντίνα (Dina) στο περιοδικό People: "Οι κλέφτες αφαίρεσαν το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και η πόρτα είχε βγει από τους μεντεσέδες, ενώ έλειπαν τα χερούλια. Είχαν πάρει επίσης, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Ευτυχώς που εκείνη δεν ήταν στο σπίτι".