Χαμός με τις αφίσες

16.01.2007
Γκρίζα σύννεφα φαίνεται ότι εμφανίστηκαν στη σχέση άλλων δύο καλλιτεχνών που εμφανίζονται φέτος μαζί στη νυχτερινή Αθήνα. Ο Σταμάτης Γονίδης και η Νατάσα Θεοδωρίδου λέγεται ότι βρίσκονται σε κόντρα με αφορμή τον αριθμό των αφισών που προβάλλουν τον καθένα χωριστά.

Γκρίζα σύννεφα φαίνεται ότι εμφανίστηκαν στη σχέση άλλων δύο καλλιτεχνών που εμφανίζονται φέτος μαζί στη νυχτερινή Αθήνα. Ο Σταμάτης Γονίδης και η Νατάσα Θεοδωρίδου λέγεται ότι βρίσκονται σε κόντρα με αφορμή τον αριθμό των αφισών που προβάλλουν τον καθένα χωριστά.

Μεγάλη συζήτηση έχουν προκαλέσει ο Σταμάτης Γονίδης και η Νατάσα Θεοδωρίδου και όχι μόνο για τη φετινή συνύπαρξή τους στην πίστα. Την αφορμή για να βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα φαίνεται ότι αυτή τη φορά τη δίνει μια φήμη που τους φέρνει σε κόντρα μεταξύ τους. Όπως ακούγεται λοιπόν, έχει ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο γνωστούς καλλιτέχνες με αιτία τις αφίσες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για να διαφημίσουν το πρόγραμμά τους στην Ιερά Οδό. Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι γνώριζαν ότι η πιο συνηθισμένη αιτία που οδηγεί συχνά σε διαφωνίες τα ονόματα που θέλουν να πρωταγωνιστούν σε ένα σχήμα ήταν και είναι η θέση που καταλαμβάνουν στην αφίσα. Έτσι, μέχρι τώρα ακούγαμε για έντονες κόντρες μεταξύ αστέρων της πίστας ή για σχήματα που διαλύονταν γιατί διαφωνούσαν σχετικά με το ποιο όνομα θα μπει τελικά πρώτο και ποιο δεύτερο, αλλά και ποιου το όνομα θα γράφεται με μεγαλύτερα γράμματα.

Κι όμως. Φέτος ήρθε μία ακόμη πρωτοτυπία, που, όπως μαθαίνουμε από τους διαδρόμους των παρασκηνίων, αλλάζει το σκηνικό. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι Σταμάτη Γονίδη και Νατάσας Θεοδωρίδου, σύμφωνα με τις φήμες, δεν μάλωσαν ούτε κοντραρίστηκαν για το ποιος θα μπει πρώτος ή δεύτερος στην αφίσα. Η αντιπαράθεσή τους αφορά τον τελικό αριθμό των αφισών που τοιχοκολλήθηκαν.

Η κόντρα τους λοιπόν επικεντρώνεται σε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που έχει να κάνει με τον αριθμό των αφισών που διαφημίζουν τον καθένα χωριστά.

Πληροφορίες λοιπόν απο πρόσωπο-κλειδί που ανήκει στον όμιλο Πριόβολου αναφέρουν ότι η κόντρα προέκυψε έπειτα από την πληροφορία ότι από τις 500 αφίσες που κυκλοφόρησαν συνολικά οι 400 είχαν το πρόσωπο του Σταμάτη Γονίδη και μόλις οι 100 κυκλοφόρησαν έχοντας το πρόσωπο της Νατάσας Θοεδωρίδου.

Άλλο ένα σχήμα λοιπόν φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά ανάμεσα σε αυτά που δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς για μεγάλη επιτυχία και άλλοι δύο γνωστοί τραγουδιστές ξεκινούν το χειμώνα με μια κόντρα. Άλλωστε, φέτος είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην αθηναϊκή νύχτα και είναι λογικό η φτώχεια να φέρνει γκρίνια. Από τον κανόνα αυτόν

δεν μπορεί να ξεφύγει εύκολα κανείς. Σύμφωνα μάλιστα με τις κακές γλώσσες, σε μια περίεργη σεζόν όπως η φετινή και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κινητικότητα καθημερινά στα νυχτερινά κέντρα δεν αποκλείεται μια μικρή παρεξήγηση να οδηγήσει τελικά σε σοβαρότερα προβλήματα. Λέτε;

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:48