Αφήνει πίσω της το παρελθόν

14.12.2006
Αργά, αλλά σταθερά και προσεκτικά, η Δήμητρα Παπανδρέου ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό να κάνει τα πρώτα βήματα που θα την οδηγήσουν σε μια νέα ζωή, μακριά από το παρελθόν.

Αργά, αλλά σταθερά και προσεκτικά, η Δήμητρα Παπανδρέου ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό να κάνει τα πρώτα βήματα που θα την οδηγήσουν σε μια νέα ζωή, μακριά από το παρελθόν. Γι αυτό και προχώρησε σε μια σειρά από κινήσεις για να απαλλαγεί από περιορισμούς που η ίδια είχε επιβάλει στον εαυτό της και το μόνο που κατάφερε ήταν να της κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Έτσι, άρχισε τα πρώτα δειλά βήματα προς μια πιο «φυσιολογική» ζωή καταρχήν δημοσιοποιώντας τη σχέση της με τον Νοράιρ Σαπουτζιάν, μέχρι που τα δειλά βήματα έγιναν γρήγορα τρελή κούρσα ταχύτητας από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή της ο Νίκος Κεραμίδας. Φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που της προσφέρει τη σταθερότητα που χρειαζόταν, προκειμένου να βάλει οριστικά τέλος σ' ένα μεγάλο κομμάτι του «παπανδρεϊκού» παρελθόντος της. Η κίνηση ματ σ' αυτή της την προσπάθεια έγινε όταν αποφάσισε να κατεδαφίσει τη ροζ βίλα της Εκάλης και να δώσει το οικόπεδο ως αντιπαροχή. Πολύς κόσμος τότε θεώρησε ότι ήταν μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτούσε μια νέα αρχή.

Ωστόσο, πιο σημαντικό θεωρείται για κάποιους το γεγονός ότι εγκατέλειψε και τα περισσότερα πράγματα που βρίσκονταν στη ροζ βίλα και δεν πήρε μαζί της παρά μόνο τα ρούχα της, κάποια ιστορικά κειμήλια και το προσωπικό αρχείο του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι τόσο πολύ αποφασισμένη να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της, ώστε δεν ήθελε να έχει στο νέο της σπίτι τίποτα που να της θυμίζει το παρελθόν. Έτσι, πολλά από τα αντικείμενα που συνδέονταν με τον αείμνηστο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τα χάρισε στους αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες, ενώ το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα, τα οποία η Δήμητρα δεν πήρε μαζί της, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Το πιθανότερο είναι κάποια να τα χαρίσει σε φίλους της και κάποια άλλα να πουληθούν σε δημοπρασία.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 21:18