Τα αγαπημένα μου

11.12.2006
Η αέρινη σιλουέτα της, το αστραφτερό της χαμόγελο και η χάρη της, την οποία πολλοί συγκρίνουν μ αυτήν της Όντρεϊ Χέμπορν, την έχει κατατάξει στα πιο περιζήτητα μοντέλα εντός και εκτός συνόρων.

Η αέρινη σιλουέτα της, το αστραφτερό της χαμόγελο και η χάρη της, την οποία πολλοί συγκρίνουν μ αυτήν της Όντρεϊ Χέμπορν, την έχει κατατάξει στα πιο περιζήτητα μοντέλα εντός και εκτός συνόρων. Ξεκίνησε στα 17 της με μια φωτογράφηση στο Μπαλί για το περιοδικό «Γυναίκα» και σήμερα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Αξέχαστες στιγμές στην πορεία της ήταν ένα κάστινγκ για διαφημιστικό στο Παρίσι σε απευθείας σύνδεση με το σκηνοθέτη στη Νέα Υόρκη, το οποίο έκανε τελικά, και όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα σε show του Βασίλειου Κωστέτσου. Φλερτάρει ήδη σοβαρά με την υποκριτική, που διέκοψε όμως για να γίνει μητέρα, και το μόνο που θέλει τώρα είναι να αγοράζει πολύτιμο χρόνο για να «έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με το μωρό της».

Τα αθλητικά μου: «Είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Ο δρόμος σού δίνει χρόνο να σκεφτείς, να ταξιδέψεις με το μυαλό σου και τρέχοντας αλλάζεις εικόνες. Φοράω τα αγαπημένα μου αθλητικά πάλης και νιώθω κάθε κομμάτι του δρόμου κάτω από τα πόδια μου».

Το βιβλίο μου: «Είναι εκπαιδευτικό, αλλά με χαλαρωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Σκέφτεσαι όλα αυτά που θα κάνεις μετά απ αυτό».

Οι γόβες μου: «Είναι το φετίχ μου και έχω απίστευτη συλλογή σε χρώματα. Αυτές είναι πορτοκαλί κι εγώ είμαι Λιονταράκι. Είναι LK Benett».

Το μενταγιόν μου: «Δεν είναι ακριβό, αλλά είναι ελεφαντόδοντο και η αξία του είναι το γεγονός ότι μεταφέρει ένα κομμάτι ψυχής από κάθε ζώο που υποφέρει. Το πήρα στο Παρίσι».

Το ύφασμά μου: «Μου αρέσουν πράγματα που έχουν εξωτικό χαρακτήρα, μαρτυρούν τον πολιτισμό μιας άλλης χώρας διαφορετικής και τέτοια αντικείμενα αγοράζω όπου πάω, όπως αυτό το ύφασμα από το Κέιπ Τάουν που λατρεύω και θυμίζει αφρικάνικη σαβάνα».

Η γωνιά μου: «Είμαι gourmet κι ενώ δεν μαγειρεύω τόσο πολύπλοκα φαγητά, κάνω πολύ πρωτότυπους συνδυασμούς σε τρομερές σαλάτες και εξωτικά φαγητά με μπαχαρικά με επιρροές από τα ταξίδια μου. Η κουζίνα είναι σε ενιαίο χώρο με το καθιστικό μου και είναι η αγαπημένη μου γωνιά. Με χαλαρώνει μαγειρεύοντας».

Το ταξίδι μου: «Επειδή το 80% του επαγγελματικού χρόνου μου κάνω ταξίδια για φωτογραφήσεις, έχω επισκεφτεί απίστευτα μέρη. Ένα απ αυτά ήταν το Μαρόκο, που έγινε από τα πιο αγαπημένα μου. Αυτή η μυστηριακή ατμόσφαιρα με το έντονο μωσαϊκό χρωμάτων και ανθρώπων με συνεπαίρνει».

Το καπέλο μου:«Η μόνη πολυτέλεια σε μακρινούς προορισμούς. Το αγόρασα στο Παρίσι, είναι Gucci και το φοράω παντού και πάντοτε».

Η συλλογή μου: «Παρότι δεν δένομαι με αντικείμενα, δεν αποχωρίζομαι τη συλλογή μου από τα παπουτσάκια του γιου μου από τότε που γεννήθηκε. Είναι η αγαπημένη μου συλλογή. Δεν χωράνε στη φωτό όμως».

Το κολιέ μου: «Είναι από ξύλο και το αγόρασα στο Κέιπ Τάουν και αυτό και έχει τον εξωτικό χαρακτήρα που μου αρέσει».

Το CD μου: «Αγαπώ τη μουσική και αναζητώ ιδιαίτερους ήχους και ακούσματα. Στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας κι ενώ περίμενα την πτήση μου άκουσα τη φωνή της Αμάλια Ροντρίγκεζ σε φάντο και τρελάθηκα. Το αγόρασα αμέσως».

Η φωτογραφία μου: «Από το μήνα του μέλιτος στην Ταϊλάνδη, στο Πουκέτ και στο Κο Σαμούι. Με μάγεψε η παρθένα φύση, κάποιες αρχές του βουδισμού και το όλο κλίμα που μου θύμισε την πατρίδα μου τη Θεσσαλονίκη σε ηρεμία Εδώ, πάνω στον ελέφαντα πάμε βόλτα στο δάσος».