Νίκος Ψαρράς: Δεν τα πάω καλά με τη μοναξιά

11.01.2007
Οι γυναίκες σκιρτούν στα βλέμματά του κι ο ίδιος είναι ανοιχτός στο γυναικείο πληθυσμό. Δεν λέει «όχι», αλλά «αν είναι να κάνει το... ψυχικό», θέλει η γυναίκα της ζωής του να είναι και το alter ego του.

Από τη Δέσποινα Σωτηροπούλου

Καλά είναι όλα, και η καριέρα και οι περαστικές συντροφιές, αλλά, αν περάσουν τα χρόνια και νιώσεις τη μοναξιά να σε τρυπά, τότε τι γίνεται; Εγώ με τη μοναξιά δεν τα πηγαίνω καλά. Θέλω να μοιράζομαι τη ζωή μου και θέλω να έχω ανθρώπους κοντά μου που θα τους σκέφτομαι και θα τους νοιάζομαι. Δεν μου αρέσει να ζω μόνος».

Αυτή είναι σήμερα η ανησυχία του Νίκου, γι αυτό και στην ερώτησή μας για το αν επιδιώκει το γάμο απαντά συνειδητά:

«Σκέφτομαι το γάμο. Όμως, αν παντρευτώ, θα κάνω μια οικογένεια σαν των γονιών μου. Αυτοί είναι το πρότυπό μου. Κι επειδή έτσι μεγάλωσα, θέλω κι εγώ να ζήσω κάτι παρόμοιο. Είναι παντρεμένοι τόσα χρόνια και όμως λιώνουν ακόμη ο ένας στο νεύμα του άλλου. Αναζητώ λοιπόν μια γυναίκα που θα ζήσω έτσι μαζί της. Αν τη βρω, τότε σίγουρα θα γίνει η μητέρα των παιδιών μου. Ψάχνω δηλαδή το άλλο μου μισό. Καλές είναι οι εφήμερες σχέσεις, καλό και το ερωτικό παιχνίδι, όμως η συντροφιά και η κατανόηση είναι τα σημαντικότερα για τον άνθρωπο».

Είσαι συντηρητικός άντρας;

«Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά όχι σε όλα. Στον έρωτα δεν είμαι. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ζουν αυτό που τους κάνει να νιώθουν ζωντανοί και ευτυχισμένοι. Άνθρωπος που δεν ακολουθεί το συναίσθημά του είναι δυστυχής».

Είσαι ερωτευμένος τώρα;

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι ερωτευμένος, αλλά ενθουσιασμένος... σίγουρα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω άποψη. Θα δούμε... Μακάρι».