Σωτηρία Μπέλλου η Ελένη Ράντου

19.01.2007
Το φετινό πείραμα της τηλεοπτικής μεταφοράς της ζωής της Έλλης Λαμπέτη δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί επιτυχημένο. Τόσο το αποτέλεσμα όσο και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν εντυπωσιακό. Κι ενώ όλοι οι σταθμοί έχουν ξεκινήσει να «ξεσκονίζουν» τα νέα βασικά τους όπλα που θα ρίξουν στη μάχη από τον ερχόμενο Οκτώβρη, το ερώτημα για το κανάλι της Κάντζας παρέμενε έντονο: Αλίκη Βουγιουκλάκη ή Σωτηρία Μπέλλου;

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι τελικά η βιογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι εκείνη που έχει πάρει το τελικό οk για να διαδεχτεί τη φετινή τηλεοπτική και καλλιτεχνική επιτυχία της «Τελευταίας Παράστασης», σημειώθηκε η μεγάλη έκπληξη: Σύμφωνα λοιπόν με εγκυρότατες πηγές του ΛΟΙΠΟΝ, ένα βήμα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της τηλεοπτικής μεταφοράς της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη υπήρξε μια αναπάντεχη στροφή, αφού το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ είναι η ΤV βιογραφία της αρχοντορεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου!

Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι τα δικαιώματα του βιβλίου της εξουσιοδοτημένης βιογράφου και δημοσιογράφου Σοφίας Αδαμίδου «Πότε Ντόρτια, πότε εξάρες» έχουν ήδη αγοραστεί και μένει πλέον η οριστική απόφαση του καναλιού για το αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η κ. Αδαμίδου σε τηλεφωνική μας επικοινωνία όχι μόνο μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω, αλλά μας αποκάλυψε τα καυτά «μυστικά» της νέας υπερπαραγωγής. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας είπε, την αξέχαστη Σωτηρία Μπέλλου θα ενσαρκώσει η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός, όπως μαθαίνουμε, μάλιστα είναι κατενθουσιασμένη με το ρόλο και είναι πρόθυμη να «μεταμορφωθεί» ολοκληρωτικά όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, προκειμένου να πείσει ως Μπέλλου.

Και αν θέλετε να μάθετε ποιος θα είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Σωτηρίας (Ελένης Ράντου), αυτός θα είναι ο Φάνης Μουρατίδης, που τυχαίνει αυτή την περίοδο να μοιράζεται την Ελένη και την ίδια θεατρική σκηνή με τις «Νύχτες Ραδιο-φόνων». Ο Φάνης θα υποδυθεί τον άντρα που έζησε παντρεμένος με τη Σωτηρία για έξι μήνες και που λόγω άστατης ζωής, όταν η Σωτηρία μαθαίνει ότι την έχει απατήσει, θα του ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο. Είναι και ο άνθρωπος που θα την οδηγήσει στη φυλακή.

Η παραγωγή θα είναι μια από τις ακριβότερες που έχουν παιχτεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, με πολυάριθμα εξωτερικά γυρίσματα, που θα ξαναζωντανεύουν όλη την εποχή και τα μέρη όπου έζησε και καταξιώθηκε η μεγάλη Σωτηρία Μπέλλου. Άλλοι ηθοποιοί που έχουν «κλείσει» να παίξουν στη σειρά είναι μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Μητρούσης, η Βέρα Κρούσκα και ο Αντώνης Καρυστινός.

Όσον αφορά τη μεταφορά της λαμπερής ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας. Πάντως, τα πρώτα ραντεβού της διεύθυνσης του καναλιού με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με θέμα να βρεθεί μια φόρμουλα συνεργασίας, αλλά το project παραμένει προς το παρόν μετέωρο.